Horoscop 9 februarie 2020: Rac, treceţi printr-o perioadă dificilă acasă dar şi la serviciu

BERBEC
Sunteţi binedispus şi v-ar plăcea să petreceţi mai mult timp cu copiii. Implicaţi şi partenerul de cuplu în aceasta activitate. Organizaţi-vă timpul astfel încât să reuşiţi să faceţi ceea vă place.

TAUR
La serviciu sunteţi foarte creativi. Propuneţi proiecte care aduc câştiguri finaciare, iar şefii apreciază asta şi chiar vă avansează în funcţie.

GEMENI
Vă aflaţi într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, dar şi sentimental. Nu disperaţi, aveţi în familie o persoană care nu vă lasă la greu niciodată. Cu siguranţă veţi găsiţi o soluţie.  

RAC
Treceţi printr-o perioadă dificilă acasă dar şi la serviciu. Nu vă mai gândiţi atât de mult la probleme, plecaţi în concediu ca să vă odihniţi. Între timp, poate apare şi o nouă ofertă de muncă care schimbă lucrurile spre bine.

LEU
Aţi făcut abuz de mâncare în ultima perioadă. Ar fi bine să vă creaţi un regim alimentar, să mâncaţi sănătos şi să faceţi cât mai mult sport.

FECIOARĂ
În familie, veţi avea parte de unele divergenţe, mai ales din partea copiilor, care par să aibă opinii total diferite de ale dumneavoastră. Încercaţi să nu fiţi autoritar, pur şi simplu explicaţi cât mai clar punctul vostru de vedere.

BALANŢĂ
Relaţia cu partenerul de cuplu merge de la bine spre foarte bine. Planurile făcute împreună asigură înţelegere şi consolidează relaţia. Cine ştie poate în curând bat clopote de nuntă.

SCORPION
Călătoriţi, vizitaţi obiective de artă, mergeţi la teatru, faceţi orice pentru a vă ridica moralul şi a vă face să vă simţiţi persoane inteligente.

SĂGETĂTOR
Astăzi este o zi a iubirilor împărtăşite. Nu vă temeţi să iubiţi şi să  arătaţi acest sentiment partenerului de cuplu.

CAPRICORN
Aveţi mare succes în business şi reuşiţi să obţineţi afaceri profitabile.  Familia şi partenerul de cuplu vă susţin şi vă oferă un sfat când aveţi nevoie.

VĂRSĂTOR
Sunteţi extrem de ocupat pentru că vă implicaţi într-un proiect nou sau începeţi cursuri de perfecţionare. Nu uitaţi să aveţi grijă şi de sănătate.

PEŞTI
Sunteţi interesat mai mult de familie, şi mai puţin de carieră. Mergeţi  în vacanţă cu părinţii şi copiii unde aveţi parte de multe surprize plăcute. Profitaţi de aceste momente unice.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu