HOROSCOP 9 decembrie 2019: Scorpion, o zi potrivită pentru a petrece timpul în familie

Embed:
BERBEC
Astăzi este esenţial să vă concentraţi atenţia asupra treburilor urgente. Abia după acesta, dacă vă mai rămâne timp, implicaţi-vă în activităţi mai relaxante.

TAUR
Pe plan financiar vă merge foarte bine, deoarece reuşiţi să vă creşteţi veniturile. În acest context, astrele vă amintesc că ar fi bine să faceţi economii pentru zilele mai grele. Ar putea apărea tensiuni într-o relaţie de prietenie.

GEMENI
Sunteţi într-o formă fizică nu prea bună. Iată de ce, dacă aveţi posbilitatea, luaţi-vă liber de la serviciu. Unele chestiuni le puteţi soluţiona şi la telefon.

RAC
Fiţi atent la felul în care discutaţi cu şefii sau colegii de serviciu şi cântăriţi bine tot ce spuneţi. Superiorii ar putea să nu tolereze familiarităţile pe care vi le permiteţi, astăzi, în adresa lor .

LEU
Aveţi mare încredere în forţele proprii, motiv pentru care vă asumaţi sarcini pe care s-ar putea să nu le puteţi duce la bun sfârşit. În plan personal ar putea apărea unele rupturi.

FECIOARĂ
Respingeţi orice ajutor din partea celorlalţi şi acţionaţi doar pe cont propriu. Să ştiţi, însă, că independenţa pe care v-o doriţi vine la pachet cu noi responsabilităţi.

BALANŢĂ
Aveţi o stare de spirit foarte bună care vă ajută să înregistraţi mici succese la serviciu. Faceţi careva promisiuni unor persoane apropiate. Astrele vă sugerează să le îndepliniţi, neapărat, căci riscaţi să pierdeţi încrederea celor din jur.

SCORPION
Este o zi potrivită pentru a petrece timpul în familie. Locul de muncă nu vă prea atrage, mai ales că, în ultima perioadă, v-aţi concentrat pe alte interese decât cele de serviciu.

SĂGETĂTOR
S-ar putea să fiţi tentat să dezvăluiţi un secret pe care vi l-a încredinţat cineva. Astrele vă îndeamnă, însă, să vă ţineţi limba după dinţi. În caz contrar, riscaţi să dezamăgiţi, dar şi să vă faceţi reputaţie de gură-spartă.

CAPRICORN
Întâlniţi o persoană pe care nu aţi văzut-o demult şi care vă sugerează soluţii pentru o problemă pe care o aveţi. Analizaţi bine ce vi se propune. Este un moment în care, pentru a obţine succes, trebuie să vă asumaţi unele riscuri, însă nu dintre cele nechibzuite.

VĂRSĂTOR
Cei care vor să se lase de fumat, ar fi bine să facă acest pas astăzi. Contextul astral este potrivit pentru astfel de decizii. Vă aşteaptă mai multe provocări la locul de muncă.

PEŞTI
Nu sunteţi într-o formă fizică bună. Ar fi bine să aveţi grijă de dumneavoastră, să vă odihniţi mai mult şi să mâncaţi mai sănătos.
loading...

Lasă un comentariu