HOROSCOP 8 octombrie 2019: Leu, a venit momentul să primiţi banii pe care i-aţi dat cu împrumut

Embed:
BERBEC

Astăzi faceţi faţă stresului din jur. Nici nu prea aveţi încotro, de altfel. Relațiile cu colegii sunt pe un făgaş bun, iar un proiect comun v-ar putea relaxa pe toți cei implicați.

TAUR

E momentul perfect să faceţi investiția pe care aţi tot amânat-o în ultima vreme. O să fie una dintre cele mai bune alegeri pe care le-aţi făcut recent. Rezultatele nu o să întârzie.

GEMENI

Sunteţi solicitaţi pentru mai multe treburi. Încercați să vă calmaţi şi să luaţi totul pe rând. Graba şi neatenţia vă vor costa foarte mult.

RAC

Sunt șanse mari azi să primiţi o grămadă de laude neașteptate. Asta vă inspiră foarte mult şi vă dă curajul să începeţi un proiect ambițios.

LEU

Azi a venit momentul să primiţi banii pe care i-aţi dat cu împrumut. Sunteţi în culmea fericirii, pentru că această sumă vine în cel mai potrivit moment cu putință, iar voi știți deja cum o veţi cheltui.

FECIOARA

Aveţi chef de o petrecere, de dans, dar toată lumea din jurul vostru ori are treabă, ori nu are chef. Încercați să găsiţi o soluție pentru a pune la cale o petrecere.

BALANŢĂ

Ar trebui să renunțați la vechile obiceiuri și să adoptați unele noi. Asta o să vă aducă mai multă fericire, dar şi un mod de viaţă sănătos.

SCORPION

Aveţi toate șansele de a primi vești bune pe plan profesional. S-ar putea ca un proiect de-al vostru să fie foarte apreciat de șefi, iar asta vă va aduce și niște bani frumoși.

SĂGETĂTOR

E timpul să spuneţi lucrurilor pe nume și adevărul direct în față persoanei care v-a supărat în ultima perioadă. Fiţi mai hotărâţi şi veţi face faţă tuturor obstacolelor.


CAPRICORN

Luaţi o hotărâre care vi s-a dat foarte greu. În ultima perioadă, aţi tot amânat asta, dintr-un motiv sau altul, dar azi veţi fi nevoiţi să o faceţi. Lucrurile nu mai pot fi amânate.

VĂRSĂTOR

O zi productivă se aşteaptă azi. Reușiți în prima parte a zilei să faceţi toate treburile planificate. Seara s-ar putea să o petreceţi în sânul familiei.

PEŞTI

Veştile bune vor curge gârlă. Poate fi vorba de o avansare sau de un eveniment legat de familie. Evident este că norocul vă surâde săptămâna aceasta.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu