HOROSCOP 8 MARTIE 2019: Peștii vor avea activități distractive, iar berbecii se vor retrage într-o zonă mai liniștită

Embed:

BERBEC

Încercați să evitaţi conflictele, pentru că situaţia ar putea să vă scape de sub control. Ar fi potrivit să vă retrageți într-o zonă mai liniştită.

TAUR

Trebuie să fiţi foarte atenţi la finanțe, mai cu seamă în prima parte a zilei. Astrele vă recomandă să fiţi mai calmi în această perioadă.

GEMENI

Nu-i criticaţi pe cei din jur, dacă nu le cunoaşteţi situaţia. Dacă veţi continua cu acuzaţii, puteţi afecta grav relaţiile cu persoanele apropiate.

RAC

Astrele vă recomandă să ţineţi cont de părerea persoanei iubite şi să nu reacționați impulsiv. Veți fi mult mai apreciat dacă veţi da dovadă de diplomaţie şi implicare.

LEU

Nu vă izolaţi de cei apropiaţi şi lăsați-i să vă dea o mână de ajutor. Gândiţi-vă mai mult la felul în care reacționați.

FECIOARĂ

Este nociv să vă gândiţi la supărările voastre. Optimismul vă poate ajuta să treceţi peste momentele dificile.

BALANŢĂ

Intuiţia vă ajută în multe împrejurări şi vă doriţi ca apropiaţii să vă acorde încredere necondiţionat. Evitaţi să vă certaţi cu cei care vă critică.

SCORPION

Se apropie o perioadă cu mai mult optimism, curaj şi încredere în sine. Sunteţi mai creativi, iar activităţile pe care le desfășurați sunt apreciate de superiori.

SĂGETĂTOR

Aveţi de rezolvat mai multe probleme pe care le-aţi lăsat să se adune, dar mai aveţi nevoie şi de odihnă. Ar fi bine să vă gestionați timpul mai eficient.

CAPRICORN

Ar fi recomandat să lăsaţi mofturile personale la o parte şi să vă apropiaţi mai mult de familia voastră.

VĂRSĂTOR

Nu vă implicaţi în situaţii conflictuale, căci aţi putea avea ulterior mari bătăi de cap. Este o zi perfectă pentru plimbări în aer liber.

PEŞTI

Va fi o zi potrivită pentru activităţi distractive. Începeţi o cură de slăbire, dacă tot v-aţi dorit de multă vreme să vă remodelați corpul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu