Horoscop 8 august 2017: Universul răsplătește 3 zodii. NOROC pe toate planurile, mai ales la BANI

BERBEC

Cu mult calm şi diplomaţie rezolvaţi o situaţie ce ar putea degenera într-un adevărat conflict. Veţi fi lăudaţi pentru modul în care gestionaţi situaţia. TAUR Se anunţă o zi plină. Multe telefoane, şedinţe şi proiecte noi sunt în agenda voastră astăzi. Veţi avea parte de discuţii constructive.

GEMENI

Partenerul de viaţă are nevoie de tot sprijinul vostru. Astăzi trebuie să îl puneţi pe cel de lângă pe primul plan, iar acest lucru o să va îmbunătăţească situaţia de acasă.

RAC

Oricât aţi vrea să scăpaţi de întâlnirea programată diseară, nu aveţi şanse. Mai bine va conformaţi. Va duceţi şi apoi va vedeţi de treburile voastre.

LEU

Sunteţi foarte echilibraţi şi mereu când este nevoie de un om cu capul pe umeri colegii apelează la voi. Astăzi o să fiţi puşi în faţă unui fapt inedit.

FECIOARA

Este de apreciat faptul că nu cedaţi unor tentaţii. V-aţi impus nişte limite şi o să reuşiţi până la urmă să duceţi totul la bun sfârşit, dar drumul va fi destul de greu.

BALANŢĂ

Este o zi perfectă pentru relaxare, iar o plimbare în parc este o idee excelenţă. Pe seară veţi primi un telefon care o să va pună la curent cu nişte informaţii interesante.

SCORPION

Rutină zilnică începe să îşi spună cuvântul. Simţiţi că nu mai aveţi vlagă în voi şi dacă nu faceţi rapid o schimbare o să fiţi epuizaţi.

SĂGETĂTOR

Relaţiile cu partenerii de afaceri se îmbunătăţesc. V-aţi întâlnit, aţi discutat şi clarificat toate micile probleme apărute.

CAPRICORN

Primiţi o veste foarte bună, chiar excelenţă. Atât de minunată încât plecaţi direct către un restaurant pentru a sărbători. Şi partenerul de viaţă se simte la fel de norocos.

VĂRSĂTOR

Cheltuielile neprevăzute va dau bătăi de cap. Astăzi o să va ocupaţi doar de aspectele financiare, va faceţi planuri şi încercaţi să va echilibraţi din acest punct de vedere.

PEŞTI

Pentru voi, ziua aduce mult romantism. Apreciaţi fiecare gest mic făcut de partener şi va simţiţi cei mai norocoşi. Lucrurile se desfăşoară bine şi la serviciu.

realitatea.net

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu