HOROSCOP 7 septembrie 2017. Scorpionii au nevoie de mai multă odihnă pentru a fi în formă

BERBEC

Azi Luna se află în semnul tău, dar ar trebui să fie un indice al faptului că trebuie să îți mai schimbi puțin comportamentul. Nu e cazul să te arunci cu capul înainte, așa cum faci de obicei: profită de aceste momente mai degrabă pentru un strop de introspecție; gândește-te la ce ai realizat până acum și ce te mai așteaptă.

TAUR

Relațiile pot fi un pic dificile azi, așa că nu le forța! Luna în Berbec te va determina să fii mai sinceră și mai tăioasă decât de obicei, așa că, dacă nu ai nimic bun de spus despre cineva, mai bine rezumă-te să nu mai zici nimic: așa e cel mai bine, crede-ne!

GEMENI 

Este minunat să fii altruistă și să îi ajuți pe ceilalți, una dintre cele mai bune calități umane, dar nu înseamnă că e cazul să te sacrifici sau să pui interesele celorlalți înaintea alor tale. Așa nu vei ajunge să fii fericită, este părerea astrelor, doar te vei simți frustrată.

RAC

Ai grijă, pentru că entuziasmul pe care ți-l aduce în plus Luna în Berbec nu te va ajuta prea tare. Dimpotrivă, ai tendința de a fi prea insistentă și de a da pur și simplu iama în viața celorlalți, fără să mai ții cont de faptul că pe ei îi deranjează. Menține-ți totuși limitele!

LEU

Ai mare grijă cu tendința de a exagera, care e prezentă cu precădere în prima parte a zilei. Te enervează sau te irită cineva apropiat, așa că îi arunci în față cuvinte grele, pe care nici tu nu le crezi cu adevărat. Faci asta des, iar apoi îți pare rău, dar te-ai gândit vreodată că ar putea fi ultima dată?

FECIOARĂ

Cineva încearcă să îți spună cu subtilitate că îl deranjează ceva la tine, dar tu ești prea prinsă în propriile probleme pentru a-l asculta. Problema e că e foarte probabil să nu se mai repete și să ajungă la concluzia că, dacă ție nu îți pasă, el de ce s-ar da peste cap pentru tine?

BALANŢĂ

Cineva are nevoie de ajutorul tău azi, dar nu îl va cere cu voce tare, așa că fii foarte atentă la ceea ce se întâmplă. Îl vei putea repera într-un colț, părând a fi extrem de supărat și amărât, așa că nu trece dincolo de el: ar fi unul dintre cele mai neplăcute lucruri pe care le-ai putea face.

SCORPION

Dacă trupul tău îți transmite că e obosit, nu e cazul să insiști, mai bine te-ai relaxa. Nu va fi sfârșitul lumii dacă suni la muncă și spui că nu te poți prezenta, oricine face asta din când în când. Simplul fapt de a sta în pat, fără să ai nicio treabă, este extrem de relaxant, după cum vei vedea.

SĂGETĂTOR

Mai ales atunci când ești stresată, vei vedea că muzica are efecte terapeutice. Vei fi uimită de cât de puternice sunt acestea, așa că profită de ele: dansează și cântă în gura mare, fără să îți pese cine te poate vedea, și vei vedea cât de bine te vei simți!

CAPRICORN

Felicitări, te așteaptă o zi pur și simplu nemaipomenită! Își merge atât de bine încât începi să te întrebi dacă nu cumva azi e ziua în care viața îți aduce tot ceea ce ai nevoie de la ea! Deși nu garantăm că totul va merge la fel de bine și în zilele următoare, azi simți într-adevăr că visele ți se îndeplinesc.

VĂRSĂTOR

Renunță la gândul că succesul e singurul care contează în viață, pentru că nu e nici pe departe așa! Adevărul e cel mai important e să încerci: spunem asta pentru că e posibil ca azi să eșuezi și va fi necesar să te obișnuiești cu această idee. Dar vei învăța ceva!

PEŞTI

Ai greșit acum ceva vreme unui prieten de-al tău, iar azi este cazul să recunoști acest lucru și să mergi să îți ceri scuze. Știm că e dificil, dar poți și trebuie să recunoști ceea ce ai greșit. Invită-l la prânz în oraș sau la o ceașcă de cafea și vei vedea că acceptă.

Sursa

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu