HOROSCOP 7 august 2017: Rac, sunteţi binedispus pentru că o afacere a ieşit aşa cum v-aţi propus

Embed:

BERBEC
Relaţiile sociale evoluează foarte bine. Este posibil să plecaţi într-o delegaţie care vă va aduce satisfacţii profesionale.

TAUR
Sunteţi nevoit să cheltuiţi o sumă importantă. Nu este exclus să vă schimbaţi planurile pentru astăzi în ultimul moment.

GEMENI
Se pare că veţi fi agitat toată ziua din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Pe plan sentimental, vă merge foarte bine.

RAC
Dimineaţă sunteţi binedispus pentru că o afacere a ieşit aşa cum v-aţi propus. Acest lucru îi bucură şi pe membrii familiei.

LEU
Este posibil ca un prieten să vă propună un al doilea serviciu. Acceptaţi, chiar dacă nu prea vă convine salariul.

FECIOARĂ
S-ar putea să nu mai plecaţi într-o călătorie din cauza unor probleme de sănătate. Nu este cazul să vă faceţi griji, deoarece nu este nimic grav.

BALANŢĂ
Dimineaţă vă propuneţi să faceţi treabă în casă. Din cauză că sunteţi nerăbdător, s-ar putea să fiţi agitat şi să vă daţi peste cap tot programul.

SCORPION
Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi realizărilor pe plan social. Fiţi mai prudent la locul de muncă şi ţineţi cont de sfaturile colegilor cu experienţă.

SĂGETĂTOR
Astăzi aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu persoane care vor juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Nu neglijaţi odihna!

CAPRICORN
Este o zi bună pentru examene şi întâlniri cu prietenii. Dacă trebuie să plecaţi într-o călatorie de serviciu, asiguraţi-vă că partenerul de viaţă este de acord.

VĂRSĂTOR
S-ar putea ca şeful dumneavoastră să vă propună o majorare de salariu. Acest lucru vă motivează şi vă ajută.

PEŞTI
Dimineaţă sunteţi confuz şi nu reusiti sa vă adunaţi. După-amiază vă reveniţi şi cu puţin efort puteţi să recâştigaţi terenul pierdut.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »