HOROSCOP 6 septembrie 2017. Scorpionii trec prin momente dificile, iar Taurii fac pace cu iubiţii

BERBEC

În sfârșit, o zi foarte bună pentru tine! Ești plină de entuziasm și de pasiune și luminezi viața celor din jur. Luna în Pești te ajută foarte mult și trebuie să recunoști că te completează. Partea și mai bună e că cei pe care îi iubești îți sunt alături, completând peisajul unei zile perfecte.

TAUR

În sfârșit, acea dispută romantică pe care deja nu o mai suportai se încheie. Trebuie să îi mulțumești lui Marte care se mută din Casa Familiei în cazul tău, așa că vei face pace cu cel pe care îl iubești. Totuși, ar trebui să reții și o lecție de aici, ca să te asiguri că nu se va întâmpla la fel pe viitor.

GEMENI

Ai constatat recent că, ori prietenii tăi nu mai sunt așa distractivi cum obișnuiau, ori tu ești cea care s-a distanțat de ei. Profită de contextul plin de emoție al zilei de azi ca să îți faci prieteni noi și să te apropii de persoane care îți vor putea oferi mai multe satisfacții pe viitor.

RAC

Azi totul merge de minune pe plan profesional, dar nu același lucru poate fi afirmat și despre relația ta. Din păcate, ori tu nu îți găsești cuvintele cu care să explici ceva celui pe care îl iubești, ori el s-a distanțat complet de tine sau nu te mai iubește. Ne pare rău!

LEU

Nu știm ce se întâmplă azi cu tine, dar ajungi să fii cel mai aspru critic al tău! Chiar crezi că trebuie să îți adresezi cuvinte atât de dure; ce ai făcut ca să meriți asta? Ți se pare că nu ești demnă de nimic și nici capabilă de vreun lucru bun: chiar crezi cu adevărat asta?

FECIOARA 

Ai grijă azi, deoarece oamenii au tendința de a te linguși! Cineva vrea ceva de la tine și și-o dorește cu atât de multă intensitate încât e capabil să recurgă la astfel de arme josnice. Folosește-ți intuiţia amplificată de Luna în Pești și demască acel om! Ești în stare!

BALANŢA

Ai impresia că nimeni nu te bagă în seamă azi și că nu ți se oferă atenția care trebuie! Vei ajunge să te și plângi din acest punct de vedere, ceea ce nu va reuși însă să amelioreze deloc lucrurile. Gândește-te bine: tu ce atitudine ai avea față de cineva care nu face decât să critice?

SCORPION

E adevărat, azi treci prin momente destul de dificile, dar greșești prin faptul că tinzi să îți arunci problemele asupra celorlalți. Nu te va ajuta cu nimic să pasezi responsabilitatea în cârca altcuiva, ba dimpotrivă, acest lucru te va face să te simți chiar și mai prost!

SĂGETĂTOR

Te numeri printre semnele care se adaptează destul de ușor la ceea ce se întâmplă în jurul lor, așa că de ce te comporți azi ca și cum ți-ar fi frică de schimbare? Ai grijă, fiindcă ești pe cale să ratezi un eveniment important din viața ta fiindcă te temi. Viața e scurtă, ce e cu atitudinea asta?

CAPRICORN

Te simți singură și izolată în viața personală, așa că azi vei face tot posibilul ca să strălucești în cea profesională. Deși e un domeniu în care de obicei te descurci foarte bine, azi nu adopți chiar cea mai potrivită atitudine: din păcate, vrei să te revanșezi și te cerți cu o colegă, încercând să îi iei fața. Veți ajunge la un mare conflict!

VĂRSĂTOR

Ai mare grijă, fiindcă azi riști să cazi în capcana victimizării. E adevărat, se întâmplă ceva neprevăzut, despre care poți considera și că este nedrept, dar nu are rost să te plângi tuturor din această cauză! Nu ar fi mai ușor să treci cu grație peste toate aceste probleme?

PEŞTI

Ești speriată și timidă azi, ca și cum aștepți ca ceva rău să se întâmple. Dar, în mod cu totul bizar, astrele ți-au pregătit ceva spectaculos: nu e exclus ca bărbatul pe care îl placi să îți facă o declarație de dragoste sau ca promovarea la care visezi să fie a ta. E cazul să te bucuri!

Sursa

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu