HOROSCOP 5 septembrie 2017. Cerul se prăbuşeşte peste Balanţe, iar Capricornii se vor îndrăgosti

BERBEC

Azi nu te interesează decât pasiunile și hobby-urile tale, așa că îți petreci cea mai mare parte a timpului citind lucruri interesante despre ceea ce îți place. Partea cea mai bună este că, deși o faci și la muncă, nu observă nici șeful tău, ceea ce e cu siguranță un avantaj.

TAUR

Ai mare grijă cu oamenii pe care îi întâlnești azi, deoarece se pot dovedi influențe negative în viața ta. Da, sunt îndrăzneți și curajoși și îți oferă impresia că pot face tot ceea ce ție nici nu îți trece prin cap, dar asta nu e neapărat un lucru bun. E posibil să suferi.

GEMENI 

Azi te întrebi, și pe bună dreptate, dacă să spui adevărul sau mai bine o minciună. Dacă vei fi sinceră e posibil să rănești profund pe cineva apropiat, dar nici să minți nu e mai bine, crede-ne. Fă-o doar dacă ești sigură că nu vei fi prinsă niciodată și nu vei conduce la mai multă suferință.

RAC

Tu ești genul de persoană care ar face orice pentru cei la care ține, un lucru care e cu adevărat minunat! Problema este că în același timp riști ca ei să se joace cu tine sau să profite de pe urma ta, ceea ce nu e deloc plăcut. Gândește-te foarte bine pentru cine ajungi să te sacrifici azi.

LEU

Tu ai o fire intensă, una care se poate dovedi chiar mult prea pasională azi. Nu e rău să simți atât de profund ca tine, dar se poate dovedi problematic în momentul în care acest lucru îți pune relațiile în pericol. Mai bine ai face ceva despre care știi că te relaxează și ai scăpa de aceste influențe.

FECIOARA

Azi ești extrem de energică, așa că e cazul să faci ceva și pentru mintea ta, ca să se simtă la fel de stimulată precum corpul. Citește o carte care se află pe noptiera ta de multă vreme, încearcă Sudoku, sau, de ce nu, compune ceva! Vei vedea cât de bine te vei simți după!

BALANŢĂ 

Azi ai o părere proastă despre tine, de parcă nu ai avea nicio calitate care să merite să fie remarcată. Amintește-ți doar câtă lumea te iubește și cât de repede cucerești pe cineva atunci când îți dorești. Ești atât de fermecătoare și sociabilă, cum să ai o părere atât de proastă despre tine?

SCORPION 

Nu ar strica să îți pui azi la bătaie super abilitățile tale de a rezolva probleme! Cineva din anturajul tău trece printr-o perioadă mai dificilă și habar nu are cum ar putea să iasă la suprafață. Tu ești una dintre puținele persoane capabile să rezolve această situație, așa că implică-te!

SĂGETĂTOR

Din fericire, azi intuiția ta funcționează în mod remarcabil, așa că reușești să te prinzi la timp de faptul că cineva încearcă să te tragă pe sfoară! Da, ești pe punctul de a fi păcălită deci, dacă instinctele tale încearcă să îți transmită să ai grijă, va fi neapărat necesar să le asculți.

CAPRICORN

Azi este foarte ușor să te entuziasmezi foarte ușor, lucru care nu ți se întâmplă însă de obicei. Să nu te miri dacă vei avea tendința de a te îndrăgosti la prima vedere sau de a cădea din nou în plasa unor persoane care te-au rănit în trecut. Dar, în general, nu vei avea de suferit.

VĂRSĂTOR 

Ești plină azi de o energie incredibilă, ceea ce are însă și o parte negativă, deoarece te poate împinge să îi înnebunești pe cei din jur. Mai bine ocupă-te constant cu chestii de făcut: e de o mie de ori mai plăcut să fii productivă sau ocupată decât să devii obsedată.

PEŞTI 

Azi te gândești numai la distracție, pe care ești convinsă că o meriți după ce ai petrecut atât de mult timp muncind. Deși nu suntem aici să te contrazicem, ai mare grijă, deoarece ai tendința de a-ți arunca problemele asupra unei alte persoane, din prea mult entuziasm.

Sursa

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu