HOROSCOP 5 MARTIE 2019: Săgetătorii vor face achiziții importante, iar gemenii vor avea discuții aprinse

Embed:

BERBEC

Puteți avea succes în afaceri. Totuşi, fiți prudent și evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri.

TAUR

Faceți schimbări importante în plan sentimental și social. Cineva apropiat vă oferă un cadou de care vă bucurați foarte mult.

GEMENI

În familie, aveţi discuții aprinse, din cauza unor cheltuieli neprevăzute. Fiţi prudent şi țineți cont și de dorințele celorlalți.

RAC

Neînțelegerile cu partenerul de viaţă din ultima perioadă vă cam pun pe gânduri. Fiţi cumpătat şi nu exagerați.

LEU

Aveţi succes în afaceri. Seara evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii familiei.

FECIOARĂ

Deși aveți multă treabă, ar fi bine să mai reduceți ritmul în care munciți. Fiți realist, ca să nu aveți surprize neplăcute.

BALANŢĂ

Este o zi bună pentru a încheia noi contracte. S-ar putea să întâmpinați mici dificultăți în discuţiile cu partenerii, dar vă descurcați de minune.

SCORPION

Au loc schimbări importante în viaţa dumnevoastră. Seara veţi petrece clipe de neuitat alături de persoana iubită.

SĂGETĂTOR

Sunteţi în formă și este momentul să demarați noi activități și să vă faceți planuri de viitor. Poate este vorba despre achiziţionarea unei case sau a unei maşini.

CAPRICORN

Nu vă grăbiți să începeți activităţi noi înainte de a le finaliza pe cele începute. Pentru a avea succes în plan profesional, trebuie să fiți perseverent și inventiv.

VĂRSĂTOR

Schimbările pe care le inițiați în cămin sunt apreciate de membrii familiei. Ar fi bine să țineți cont însă și de părerile partenerului de viață.

PEŞTI

S-ar putea să fiți surprins cu un cadou, care vă ridică moralul. După-amiază, vă întâlniţi cu un prieten cu care nu v-aţi văzut de mult timp.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu