HOROSCOP 4 septembrie 2017. Gemenii sunt nevoiţi să facă faţă crizelor de gelozie

BERBEC

Pregătește-te să te confrunți azi cu dezaprobarea, care e cu atât mai dureroasă cu cât vine din partea unei persoane care îți este extrem de apropiată și a cărei părere contează destul de mult pentru tine. Va fi dificil pentru că vorbele ei te dor cu atât mai tare cu cât conțin un sâmbure de adevăr în ele.

TAUR

Cu siguranță, nu e nimic rău în a-ți opri câteva momente pentru tine, dar crede-ne, e nesănătos să stai izolată din teama de a da cu ochii cu cineva sau, mai rău, din dorința de a te răzbuna. Va fi important ca azi să discerni care sunt motivele pentru care îți dorești să te îndepărtezi de toți.

GEMENI

Azi te va tulbura destul de puternic monstrul numit gelozie! Nu e neapărat vorba de ceva amoros, pentru că acest sentiment poate fi prezent atât în viața de familie, dar și în prieteniile pe care le stabilești. Ai mare grijă, nu te lăsa copleșită de aceste senzații, pentru că nu merită.

RAC

Azi te deranjează ceva ce are legătură cu aspectul tău fizic. Fie că e vorba de vârstă sau pur și simplu de faptul că te-ai cam îngrășat în ultima perioadă, problema cea mare este că nici măcar nu e vorba de ceva ce te deranjează pe tine, ci e vorba de o observație făcută de cineva apropiat. Nu o lua în seamă, e pur și simplu răutăcioasă!

LEU

Ești invidioasă azi pe o colegă de muncă sau chiar pe una dintre amicele tale. Ce e mai greu e că tu nu ești deloc obișnuită cu aceste senzații, pentru că în mod normal nu le experimentezi. Nu te mai judeca cu asprime, pur și simplu întreabă-te care este sursa lor, pentru că trebuie să fie ceva în neregulă.

FECIOARĂ

Azi vei fi interesată de artă și de creație, și nu e exclus să ajungi să schimbi aranjamentele în casă sau să îți produci tu propriile obiecte de decor. Sporul pe care îl ai din acest punct de vedere te va ajuta să ai o părere mai bună despre tine, mai ales că nu te considerai prea talentată.

BALANŢĂ

Oricât de sociabilă ești, să știi că nu trebuie să te afli mereu în compania celorlalți pentru a te simți fericită. Dimpotrivă, azi ar trebui chiar să fii departe de oamenii tăi, pentru că ești prost dispusă și ranchiunoasă, așa că riști să ajungi să vă certați destul de tare.

SCORPION

Știm că nu îți este neapărat caracteristic, dar să nu fii surprinsă dacă azi ești emotivă și ajungi chiar să plângi fără motiv. Contextul planetar este cel care îți amplifică sensibilitatea și te face să lăcrimezi la filme sau la povestea emoționantă a unui prieten. Te vei simți mai liniștită la finalul zilei, așa că poți ceda acestor impulsuri.

SĂGETĂTOR

Azi va trebui să faci diferența între obsesie și determinare, fiindcă granița dintre ele devine foarte subțire pentru tine! Îți dorești foarte tare să atingi un obiectiv financiar, profesional sau amoros, și ești atât de fixată pe această idee, încât posibilitatea de a reuși va fi minimă.

CAPRICORN

E posibil ca azi să te lași pradă confuziei dintre spontaneitate și impulsivitate, așa că ai mare grijă din acest punct de vedere. Ai această tendință mai ales pe plan sentimental, acolo unde iei cea mai mare parte a deciziilor fără să te gândești niciun pic. Nu e cea mai bună atitudine.

VĂRSĂTOR

E luni și timpul să fii mai hotărâtă! Ești chinuită de o problemă de ceva vreme și ai tot încercat să aștepți, sperând că va fi altcineva care să o rezolve. Cu toate acestea, azi e cazul să adopți o atitudine mai drastică, fiindcă e destul de clar că acest comportament nu te-a ajutat deloc.

PEŞTI

Dacă trăiești emoții intense, negative, de care nu mai știi cum să scapi, de ce nu apelezi la creativitatea ta pentru a scăpa de el? Refugiază-te în imaginația ta fecundă, în cartea preferată sau în poeziile pe care le scrii ca să scapi de tumultul din viața ta. E metoda cea mai potrivită pentru tine.

Sursa

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu