HOROSCOP 4 octombrie: Schimbări majore în cuplu pentru Tauri, iar Peştii vor primi vești plăcute din străinătate

Embed:
BERBEC
Azi discuţiile se vor axa în mare parte pe bani. Posibil să fie vorba de o datorie care întârzie să vă fie returnată sau un credit.

TAUR
Se aşteaptă schimbări majore în cuplu. Sunteţi pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și acest aspect vă bucură foarte mult.

GEMENI
Vă sfătuim să daţi dovadă de multă diplomație la locul de muncă, deoarece astăzi există riscul să intraţi în conflicte cu colegii și superiorii.

RAC
Plecați într-o călătorie lungă împreună cu partenerul de viaţă. Dacă vă deplasaţi cu avionul, vă sfătuim să fiţi atenţi la bagaje şi la acte.

LEU
Aveţi de rezolvat multe probleme pe care le tot amânaţi de câteva zile. În cursul dimineţii sunteţi cam agitat, pentru că nu ştiţi de unde să începeţi.

FECIOARA
Dacă veţi pleca la drum astăzi, asiguraţi-vă că aveţi toate actele și documentele necesare deplasării. Totodată, se întrevăd mai multe întâlniri de serviciu.

BALANŢĂ
Puteţi primi azi o sumă de bani cu care aţi fost remunerată în urma unui proiect. Negocierea este un punct forte al zilei.

SCORPION
Dimineața survin evenimente neprevăzute, care vă împiedică să vă respectați programul. Nu vă puneți mari speranțe într-o afacere pe care o credeați profitabilă.  

SĂGETĂTOR
Este un moment potrivit pentru a lua inițiativa de a rezolva unele situații delicate. În plan profesional, a venit vremea unor decizii definitive privind proiectele amânate.

CAPRICORN
Unele proiecte dragi vouă se vor finaliza cu succes. Acest lucru ar putea constitui stimulentul de care aveți nevoie pentru a vă reveni la normal.

VĂRSĂTOR
Sunteţi mulţumiţi de rezultatul unui proiect şi de faptul că strângeţi doar beneficii de pe urma lui. Seara e posibil să sărbătoriţi cu partenerii de afaceri.

PEŞTI
Veţi primi vești plăcute din străinătate legate de o călătorie. E posibil să întâmpinaţi obstacole legate de perfectarea actelor, dacă vreţi să vă înscrieţi la un curs.

Lasă un comentariu