HOROSCOP: 4 femei din zodiac care vor fi părăsite până la finalul anului 2018

Gemeni

Deși ai încercat să treci cu vederea peste problemele din relația de cuplu, se pare că spre sfârșitul toamnei nu mai există cale de întoarcere. Perechea ta va decide să pună capăt acestei relații toxice, care vă epuizează pe amândoi și vă provoacă foarte multă nefericire. Deși îți va fi greu să te obișnuiești cu acest gând, vei vedea că va fi cel mai bun lucru care ți se putea întâmpla.

Leu

Cum vara este sezonul tentațiilor, îți va fi foarte greu să reziști distracțiilor din jurul tău. Îți place să fii mereu în centrul atenției și să cunoști persoane noi. Totuși, perechea ta nu va fi de acord cu acest lucru și de aici vor porni multe discuții în contradictoriu. Tocmai de aceea este posibil ca, la sfârșitul acestei veri, să puneți capăt legăturii voastre din cauza incompatibilității.

Scorpion

Este greu să fii tu însăți, mai ales atunci când cel drag nu îți apreciază sinceritatea și loialitatea. Deși ai început deja să te ascunzi de perechea ta cu chestii mărunte și să îi spui minciuni nevinovate, acest lucru va escalada curând. Nu mai ai încredere deloc în cel drag și de aceea preferi să îi ascunzi totul. Totuși, acesta va afla și va decide să pună capăt relației voastre în cel mai neplăcut mod până la finalul lui 2018.

Săgetător

Deși treci printr-o perioadă foarte fericită din viața ta, totul va începe să se schimbe din toamnă. Atmosfera va deveni tensionată în relația de cuplu și vei simți că partenerul îți ascunde anumite lucruri. Temerile tale vor deveni realitate începând cu această toamnă. Cel drag te va părăsi pentru altă femeie.

Zodille care vor fi părăsite până la finalul lui 2018 trebuie să fie atente la semne și să evite o astfel de situație luând cele mai bune decizii din timp, scrie realitatea.net

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu