HOROSCOP 4 decembrie 2019: Fecioară, se anunţă o zi perfectă pentru business

Embed:
BERBEC
Astăzi aveţi toate şansele să cunoaşteţi persoana care vi se potriveşte. La serviciu, încheiaţi cu succes proiectele începute.

TAUR
Încheiaţi contracte cu oameni de afaceri care vă aduc mulţi bani. Acasă, familia vă pregăteşte o surpriză.

GEMENI
Este o zi potrivită pentru achiziţii de mare valoare. Totuşi, atenţie la buget. Nu uitaţi să aveţi grijă şi de sănătate.

RAC
Aveţi probleme la serviciu şi nu sunteţi decişi ce să faceţi. Ar fi bine să nu vă grăbiţi în luarea deciziilor. Mai aşteptaţi câteva zile, poate se rezolvă de la sine.

LEU
Discuţii încordate la serviciu. Ar fi bine să luaţi o vacanţă de câteva zile. Organizaţi o cina romantică pentru partener.  

FECIOARĂ
O zi perfectă pentru business. Veţi cunoaşte oameni noi alături de care veţi realiza proiecte de succes.

BALANŢĂ
Sunteţi inspirat la locul de muncă. Propuneţi idei originale pe care colegii le apreciază. Aţi putea obţine şi un bonus la salariu pentru asta.

SCORPION
O zi tensionată la serviciu. Ar fi bine să luaţi o pauză şi să discutaţi cu un prieten care vă sfătuieşte ce decizii să luaţi.

SĂGETĂTOR
La serviciu, ţineţi cont şi de sfaturile colegilor. S-ar putea să vină cu idei bune. Nu uitaţi de întâlnirile cu părinţii.

CAPRICORN
Este o zi importantă pentru proiecte ambiţioase. Veţi beneficia de susţinerea celor din jur şi veţi primi şi un ajutor nesperat de la o persoană necunoscută.
 
VĂRSĂTOR
Astăzi sunteţi creativ, dar nu vă expuneţi ideile în public. S-ar putea să există persoane care să profite şi să îşi aroge meritele dumneavoastră.

PEŞTI
Este o zi ideală pentru a cunoaşte un potenţial partener. Vă găsiţi timp şi pentru călătorii şi excursii. Aveţi grijă să vă alimentaţi sănătos şi să faceţi sport.
loading...

Lasă un comentariu