Horoscop 31 iulie 2017: Leii trebuie să reducă numărul și ritmul activităților profesionale

Berbec: Se încheie o perioadă de risipă a resurselor proprii prin deplasări, întâlniri, vizite și agitație. Incepe un interval esențial pentru calitatea relațiilor cu familia.

Taur: De la preocupările, uneori, exagerate, legate de bani, beneficii și resurse de orice fel, treci la o mai mare implicare în problemele anturajului apropiat.

Gemeni: De la teorii, intenții și proiecte, treci la punerea lor în practică, mai ales pentru a rezolva problemele financiare, de exemplu, pentru că de astfel de resurse ai nevoie acum.

Rac: Vei începe, chiar de azi, să te simți mai bine, să arăți mai bine și să devină ușor de observat acest lucru și printr-o schimbare a dispoziției generale care va deveni mai pozitivă.

Leu: A venit momentul să reduci numărul și ritmul activităților profesionale, chiar dacă ești în formă și te simți bine. Este un moment bun pentru vindecare și de aceea ai nevoie de un răgaz.

Fecioară: Poate că vei face un pas în spate, de voie sau de nevoie, dar te vei alege cu noi alianțe, prietenii, cu propuneri frumoase și inițiative curajoase.

Balanță: Se creează un context favorabil pentru a te afirma pe plan profesional, dar nu este o obligație, ci o oportunitate de care poți profita sau nu.

Scorpion: Incepe să conteze mai mult calitatea unor relații, inclusiv cele la distanță, și să treacă în plan secund preocupările tale legate de resursele altora și de finanțele lor.

Săgetător: Poți beneficia de o imagine bună, inspirată de relația armonioasă pe care ai construit-o cu partenerii de orice fel. Ai depus eforturi, acum începi să culegi roadele.

Capricorn: Primești șansa de a acorda mai multă importanță relației cu partenerul de cuplu sau orice alt fel de parteneri. E o șansă delicată, care nu vine gratuit.

Vărsător: Se poate îmbunătăți starea de sănătate și pe acest fond și rezultatele de la locul de muncă să se apropie de ceea ce ceri chiar tu de la tine însuți.

Pești: Interesul sincer pentru tot ce este legat de cei dragi începe să crească, la fel și intensitatea sentimentelor care vă unesc.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu