HOROSCOP 31 AUGUST 2018: Ultima zi de vară, una favorabilă pentru Raci, iar Scorpionii vor fi foarte activi

Embed:

BERBEC

Veţi depune eforturi ca lucrurile sa meargă aşa cum vă doriţi. Persoanele apropiate vor folosi anumite informaţii în folosul propriu, fără a ţine cont că asta vă poate prejudicia imaginea.

TAUR

Orice vorbă spusă fără rost poate îndepărta de voi persoanele care vă vor binele. Dacă veţi depăşi limitele, riscaţi sa rămâneţi singuri.

GEMENI

Activităţile financiare sunt favorabile astăzi. Investiţiile din ultima perioadă vor da roade. Mai mult, se anunţă câştiguri destul de mari.

RAC

Este o zi favorabilă deciziilor importante în plan profesional. Nu ezitaţi, mai ales dacă e vorba de hotărâri urgente.

LEU

Sunteţi în căutarea echilibrului dintre viaţa de familie şi activitatea profesională. Dacă reuşiţi, puteţi spune că aţi avut o zi cu adevărat productivă.

FECIOARĂ

Fiţi atenţi să nu bulversaţi liniştea din familie. Dacă veţi ajunge la dispute cu cei dragi, acestea ar putea lua o turnură destul de urâtă.

BALANŢĂ

Puneţi frână temperamentului vostru impulsiv şi veţi avea mai mult noroc, inclusiv în dragoste. În plan profesional, veţi uimi pe toţi cu o idee inovatoare.

SCORPION

Se anunţă o zi foarte activă. Veţi fi implicat în numeroase activităţi. Aveţi grijă însă, pentru că timpul este foarte limitat.

SĂGETĂTOR

În plan sentimental, este momentul potrivit pentru a planifica surprize romantice. Veţi petrece clipe de neuitat care vor rămâne în arhiva relaţiei voastre.

CAPRICORN

Dezamăgirile sentimentale vă vor afecta destul de mult astăzi. Nu vă gândiţi însă că sunteţi cea mai nefericită persoană care există.

VĂRSĂTOR

Intuiţia vă va fi de mare ajutor în plan profesional. Aveţi şansa să încheiaţi nişte afaceri profitabile.

PEŞTI

În plan sentimental, ar fi bine să luaţi iniţiativa în faţa partenerului de viaţă. Relaţia voastră are nevoie de schimbări pentru a menţine vie flacăra pasiunii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu