Horoscop 31 august 2017: Taurii reiau niște discuții în familie. Trebuie să găsească soluții pentru anumite probleme

Berbec

Te întorci la probleme pe care le credeai rezolvate. Sunt probleme legate de cei dragi, de gestionarea resurselor acestora sau de pasiunile tale de timp liber.

Taur

Revii asupra unor discuții neterminate cu cei din familie, de data aceasta pentru a ajunge la o soluție, de comun acord. Dacă chiar se dorește, se va și reuși acest lucru.

Gemeni

Te vezi nevoit să revii asupra unor discuții, să te deplasezi în aceleași locuri ca să vezi aceeași oameni, cu care credeai că ai lămurit suficient anumite probleme.

Rac

Vin plăți restante sau suplimentare, de pe urma unor cheltuieli exagerate legate de casă sau de familie. De data aceasta, nu mai este posibilă o amânare.

Leu

Ai putea să revii la gânduri mai bune și să ai o atitudine mai realistă față de propriile nerealizări. Relația cu superiorii ar putea fi profund afectată, dacă nu vei face acest lucru.

Fecioară

Este important să îți menții echilibrul interior și să refuzi vechiul tău obicei de a te frământa din nimic, toată ziua. Ar fi un consum suplimentar inutil.

Balanță

Ceva se schimbă în viața ta, un prieten absent revine sau abia acum îți va deveni prieten cu adevărat. Ai ocazia să recuperezi o parte din optimismul pierdut.

Scorpion

Ești tentat să revii asupra unor decizii pe care le-ai luat sub presiunea unor evenimente. Nu este suficientă voința ta pentru ca situația să revină la ce a fost…

Săgetător

Unele dintre planuri trebuie revizuite, dar nu este momentul acum. Astăzi ai nevoie doar să vezi ce anume nu se potrivește cu tine, cu aspirațiile și intențiile tale.

Capricorn

Poate fi un moment de scadență a unor cheltuieli majore sau unul de bilanț, în care va trebui să îi informezi pe apropiați cum anume ai cheltuit anumite sume.

Vărsător

S-ar putea să te trezești cu reproșuri legate de promisiuni uitate față de unul dintre parteneri, cel mai probabil cel de cuplu.

Pești

Unele dintre sarcinile de serviciu vor trebui reluate, îmbunătățite sau refăcute de la zero. Rezultatele vor fi pe măsură așteptărilor, potrivit libertatea.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu