HOROSCOP 30 iulie 2019: Vezi ce îți rezervă astrele astăzi

BERBEC

O zi în care puteţi îmbina utilul cu plăcutul, facând ceva şi pentru relaţia de cuplu. Trebuie să fiţi deschişi şi comunicativi.

TAUR

Sunteţi capricioși astăzi şi nu vă puteţi concentra la lucruri importante. Spre seară, totul revine la normal. Ieşiţi la o plimbare cu prietenii pentru a vă reîncărca bateriile.

GEMENI

Trebuie să aveţi mare grijă, mai ales dacă lucraţi cu bani. Faptul că nu prea sunteţi în formă vă poate determina să faceţi greşeli. Incercați să vă luaţi liber pentru partea a doua a zilei.

RAC

Energia de care daţi dovadă, vă ajută să rezolvați mai multe chestiuni de urgenţă maximă. Spre seară este posibil să aveţi parte de o întâlnire mai specială.

LEU

Este o zi perfectă pe care o petreceţi cu cei dragi, într-un mod confortabil şi plăcut. Chiar dacă vă este greu, lăsaţi orgoliul deoparte şi faceţi un pas spre persoana iubită.

FECIOARĂ

O zi propice pentru a vă pune în valoare abilităţile de comunicare, precum şi farmecul personal. Doamnele trebuie să profite de această zi, pentru a se pune în valoare.

BALANŢĂ

Prea mult îi criticaţi pe cei din jur. Nu sunteţi omul perfect, ca să criticaţi pe alţii. Încercaţi un mod mai constructiv de a corecta greşelile.

SCORPION

Ziua nu pare a fi prea reuşită. Sunteţi nehotărâţi, va exprimaţi ambiguu. Arătați consideraţie celor dragi şi nu actionaţi cu impulsivitate. În scurt timp, totul va reveni la normal.

SĂGETĂTOR

Intuiţia vă functionează de minune astăzi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi reuşiţi să vă consolidați relaţia.

CAPRICORN

Sunteţi inteligenţi şi aveţi toate şansele să rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi. Mizaţi pe diplomaţie şi evitaţi discuţiile în contradictoriu.

VĂRSĂTOR

Astăzi simţiţi nevoia de a vă satisface unele capricii, pentru că vă place frumosul şi adoraţi lucrurile frumoase şi elegante. Vă puteţi permite cheltuieli neprevăzute.

PEŞTI

Orice detaliu este important. Faptul că veţi începe totul de la zero, vă poate da o stare de agitaţie. Fiţi calmi, totul se rezolvă în avantajul dumneavoastră.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu