HOROSCOP 30 decembrie 2019: Berbec, veţi avea parte de un dialog foarte incitant

BERBEC

Veţi avea parte de un dialog foarte incitant, dar totodată serios, legat de carieră, poate chiar de un obiectiv profesional pe care vreţi să-l îndepliniți anul viitor. Fiţi foarte atenţi la ceea ce vi se transmite și la sfaturile pe care le primiţi.

TAUR

Prietenii pot veni cu idei de petrecere a timpului liber. Profitaţi din plin de ofertele acestora. Tot azi este o zi perfectă pentru a vă face proiecte de viitor.

GEMENI

Aveţi tendința de a visa cu ochii deschiși la ascensiunea profesională sau la o funcție nouă. Este bine să aveţi obiective mărețe, dar faceţi planuri realiste.

RAC

Vă gândiţi la o călătorie sau la o vacanță de lungă durată. Discutați toate detaliile cu partenerul de cuplu pentru a evita unele neînţelegeri.

LEU

Fiţi atenţi la bani în aceste zile. În goana după cadouri vă puteţi lăsa duşi de val, iar mai târziu să regretaţi.


FECIOARĂ

Aveţi mari speranţe în legătură cu partenerul de viață și aveţi tendința să visaţi cu ochii deschiși. Încercați să nu forțați nota, chiar dacă vine vorba de consolidarea relației voastre.

BALANŢĂ

Comunicarea cu membrii familiei este esențială astăzi. Vă sfătuim să fiţi deschişi și sinceri cu cei dragi. Nu vă sfiiţi să spuneţi direct ceea ce aveţi de zis.


SCORPION

Veţi vorbi mult azi. Deci pregătiţi-vă să-i obosiţi pe cei din jur cu cheful vostru de socializare. Totuși, aveţi grijă să nu dezvăluiți secrete!

SĂGETĂTOR

Aveţi parte de dialoguri rigide şi serioase legate de bani, fie de administrarea veniturilor, fie de cheltuieli. Totodată, vă atenționăm că azi veţi cheltui peste măsură și puteţi face gaură în buget.
 
CAPRICORN

Astăzi sunteţi cât se poate de comunicativi şi vorbăreți. Veţi avea chef de socializare, să cunoaşteţi noi persoane și puteţi deveni un bun povestitor pentru cei din jur, care vă vor sorbi fiecare cuvânt.

VĂRSĂTOR

Aveţi parte de un dialog foarte sobru cu un prieten și puteţi fi ușor surprinşi de ceea ce veţi auzi. Încercați să daţi dovadă de seriozitate și nu vă avântaţi să faceţi promisiuni.

PEŞTI

Aveţi tendința de a visa cu ochii deschiși. Sensibilitatea și emoțiile sunt la cote înalte și vă veţi manifesta patetic sentimentele pentru persoana iubită.
loading...

Lasă un comentariu