HOROSCOP: 3 zodii mega-fericite în luna martie

Berbec

Vei reuși să pui bazele unei afaceri de care ești foarte mândră. Ai muncit mult ca să ajungi aici, iar rezultatele îți cresc cota de încredere în propriile-ți forțe. Veniturile tale vor fi mai mari și este perioada optimă să negociezi un nou angajament în materie de business. Vei avea ocazia și să te relaxezi într-un mod productiv. Vei fi invidiată de cei din jur, așa că bucură-te de răsăritul Soarelui pe strada ta.

Fecioară

Ești mult mai conștientă de propriul potențial și de modul în care îți poți pune în valoare abilitațile. Ești încrezătoare în propriile puteri în această perioadă, iei totul în glumă, ai un simț al umorului extrem de dezvoltat, ești amuzantă și îți place să îi faci și pe ceilalți să râdă. Practic, în luna martie va începe cu adevărat anul pentru tine. Ești predispusă câștigurilor, chiar și a celor nemuncite, așa că joacă la Loto.

Vărsător

Primești o serie de bani dați cu împrumut mai multor prieteni, iar la locul de muncă vei fi extrem de apreciată, astfel încât nu e exclusă o mărire de salariu. Se poate spune că te paște o perioadă strălucitoare din punct de vedere financiar și tocmai pentru că vor veni multe bancnote în mâna ta, ar fi bine să pui ceva deoparte. Vei avea suficientă energie pentru a face față tuturor provocărilor din această lună, scrie ele.ro
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu