HOROSCOP: 3 zodii de femei care nu vor fi respectate niciodată

Rac

Deși ești genul de femeie ideală, soția, mama și prietena perfectă, acest lucru nu înseamnă că toate aceste calități îți vor aduce și respectul pe care îl ceri din partea celor din jur. Rar se va întâmpla să găsești un bărbat care să te aprecieze pentru ceea ce ești. Bunătatea ta te face să te lași călcată în picioare de cele mai multe ori atât într-o relație, cât și în viața de zi cu zi. Prietenele te caută doar atunci când au nevoie, pe când iubitul profită de tine.

Astfel, să nu te mire faptul că, oricât de multe eforturi ai depune, nimeni nu te apreciază. Schimbarea atitudinii este soluția în cazul tău, deoarece doar așa te vei putea impune față de cei din jur.

Scorpion

Ești o femeie destul de controversată, care de cele mai multe ori se lasă dusă de val și căreia îi place să trăiască momentul. Nici să nu te mire faptul că majoritatea bărbaților nu au intenții serioase cu tine, ci încearcă doar să îți ajungă în pat. Dacă nu ai avea inima atât de zburdalnică, poate ai reuși să îți concentrezi atenția asupra bărbaților care te merită cu adevărat și care te vor respecta.

Încearcă să îți impui limite și standarde, și vei vedea că această schimbare te va scoate din clasamentul femeilor din zodiac care nu vor fi respectate niciodată.

Săgetător

Nu ai probleme doar în relațiile cu prietenii, ci și în viața de cuplu. Deși cu prietenele tale ești o persoană practică, care își urmărește interesul de fiecare dată, în relația cu cel drag ești la polul opus. Te lași călcată în picioare de bărbatul pe care îl iubești și accepți multe lucruri până să iei decizia de a vă despărți. Această personalitate duală te va face să rămâi și fără prieteni, și fără iubit.

Nu poți trăi fără aceste persoane, și tocmai de aceea trebuie să îți schimbi atitudinea față de cei din jur! Altfel, riști să rămâi singură toată viața, scrie realitatea.net

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu