HOROSCOP: 3 zodii de femei care NU pot trăi fără iubire. Sunt dependente de dragoste

Urăsc să fie singure pentru că nu suportă sub niciun chip lipsă dragostei. Pentru ea trăiesc și pentru cel care le-o oferă. Au nevoie disperată să aibă pe cineva alături pentru că sunt dependențe de iubire, scrie realitatea.net.

Vorbim despre femeile care suferă atunci când nu au un partener de viață. Acestea sunt născute în următoarele 3 zodii: 

Balanță 

Cea mai disperată după dragoste e femeia din zodia Balanța. E fragilă, gingașă și afectuoasă, apreciază iubirea și nu poate trăi fără ea. Nu are pretenții foarte mari de la partener, însă ce își dorește cel mai mult este atenția. Pentru că sufletul ei cald are nevoie de dragoste, caută un partener romantic, care să o aprecieze și care să își manifeste iubirea. 

Berbec 

Femeia Berbec are atât de multă dragoste de oferit, încât de multe ori bărbații se sperie și o iau la goană. Iar când se vede singură, nativă cade în depresie. E convinsă că dacă ea își pune sufletul pe tavă în relație, și partenerul trebuie să facă același lucru. Nu știe să își dozeze sentimentele pentru un bărbat, lucru care îi cauzează adesea neplăceri. Inimă ei trebuie alimentată constant cu iubire, cu dovezi de dragoste și cuvinte frumoase. 

Pești 

Femeia din zodia Pești adoră să iubească și să fie iubită. Are nevoie de apreciere, simte nevoia să fie dorită, este foarte sensibilă, ceea ce înseamnă că e ușor de rănit. Se închide imediat în șine atunci când simte că ceva nu e în regulă în relație, iar această stare o poate aruncă în depresie. Are nevoie de răbdare din partea partenerului, de gesturi de tandrețe, de romantism, de grijă multă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu