HOROSCOP: 3 zodii de femei care fac ce vor din toți bărbații

Berbec

Femeia Berbec știe ce vrea. E hotărâtă, iar atunci când pune ochii pe un bărbat ea e cea care face primul pas. El nici nu apucă să spună da, că e ca și însurat! Nativa aceasta este într-un permanent joc al seducției și alege și se lăsă aleasă doar pe cine și de cine vrea ea. E o provocatoare și știe să își joace cele mai bune cărți, cele cu care știe că iese învingătoare. Personalitatea sa este puternică, este dominatoare.

Leu

Magnetismul său face victime la tot pasul. Ea te atrage, ea te respinge. Pur și simplu se joacă încontinuu cu sentimentele, însă tot acest du-te vino creează dependența. Nici un bărbat nu reușește să fie suficient de puternic încât să îi reziste. Poate doar de dragul experienței se mai lăsă și ea dominată uneori, ca să știe mai bine ce are de făcut pe viitor. Însă va avea mereu bărbații la picioare, pentru că știe să îi joace pe degete.

Scorpion

Nimeni, dar absolut nimeni nu poate rezista farmecelor nativei Scorpion. Are ea un har aparte care o face extrem de atrăgătorare. E fascinant de frumoasă, e inteligență și sexy și care bărbat ar putea să nege că se simte atras de asemenea combinație de calități? Iar ea, femeia fatală, jonglează cu bărbații după bunul plac. Întâi face pe misterioasă și pe inabordabilă, apoi se oferă întru totul, într-un adevărat spectacol de sunet și culoare, scrie ele.ro
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu