HOROSCOP: 3 zodii de bărbați plini de defecte. Fugi de ei cât te țin picioarele

Atitudinea, comportamentul unui bărbat sunt dictate, în mare parte, de zodia în care s-a născut. Nu ştiu ce vor, sunt violenţi sau foarte aroganţi şi în loc de iubire şi armonie aduc suferinţă în viaţă femeilor. Iată, aşadar, care sunt zodiile de bărbaţi de care e mai bine să te fereşti:

Gemeni

N-ai să te prea poţi baza pe bărbatul din Gemeni niciodată atunci când trebuie luate decizii. Pentru că el e într-o continuă petrecere. Adoră party-urile înecate în alcool şi poate chiar condimentate cu substanţe halucinogene. Practic, n-ai prea multe şanse să porţi cu el discuţii serioase. Iar dacă îl enervezi, trebuie să te aştepţi chiar să reacţioneze violent. Când se aprinde, nu se mai poate controla. E viclean şi te umileşte cu o plăcere de-a dreptul diabolică.

Fecioară

Care femeie ar fi în stare să fie luată non-stop peste picior şi criticată aspru chiar de bărbatul pe care îl iubeşte? Chiar dacă după părerea lui critică este constructivă şi o face pentru că te iubeşte, e greu de suportat. Plus că în cazul bărbatului Fecioara, totul vine dintr-o uriaşă aroganţă. În vorbele sale se citeşte aroganţa, aerul de superioritate. E mereu nemulţumit de câte ceva şi uneori se manifestă de-a dreptul nevrotic. Nu suportă să fie contrazis, moment în care îşi iese din fire şi e în stare să te şi lovească dacă ţii morţiş să îl confrunţi.

Capricorn

E un adevărat desport Capricornul şi nu poţi avea o viaţă liniştită alături de el. Trebuie să îi suporţi tirania, rigiditatea, dorinţa să de a de impune cu orice preţ, de a-şimanifestă puterea. E violent atunci când nu îi sunt acceptate părerile, agresiv în limbaj, dar şi fizic. El trebuie să decidă cu cine se întâlneşte şi cu ce se îmbracă ori ce parfum poartă iubita lui. Rar îşi arată afecţiunea, aşa că nu trebuie să te aştepţi din partea lui la gesturi tandre, scrie ele.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu