HOROSCOP: 3 zodii de bărbați "papă lapte". Nu te cupla cu ei, pentru că sunt cei mai pămpălăi

Rac

Zodia Racului vibrează pe aceeași frecvență cu satelitul natural al Pământului, Luna. În astrologie, Luna simbolizează sufletul, emoțiile, principiul feminin prin excelență. Racii sunt foarte sensibili la energia Lunii, care crește și descrește, provocând de multe ori stări de spirit contradictorii, melancolie excesivă, hipersensibilitate și o nevoie uriașă de afecțiune.

Așa se explică de ce bărbații născuți în zodia Racului sau cei cu Ascendentul în Rac sunt considerați pampălăii zodiacului. Sunt dependenți de figura maternă, fie ea mama naturală, sora, amică sau iubită, mai mămoasă de fel. Și asta pentru că refuză sistematic să-și taie cordonul ombilical.

Firi dependente, bărbații Rac trăiesc cu teamă că nu sunt iubiți sau că vor fi respinși. Această frică provide, evident, dintr-o insecuritate interioară. Racii nu se simt bine decât în familie. Cum îi sui în avion și îi duci departe de mămica, încep să se simtă depresivi, dezrădăcinați, goliți de identitate. Îi apucă toanele și deveni isterici, dacă nu le sunt îndeplinite nevoile afective, scrie ele.ro

Balanța

Balanțele nu vor să se certe cu nimeni. Spre deosebire de femeile născute sub acest semn, care pot da dovadă de ipocrizie și știu să-și vadă interesul, atunci când e musai, bărbații Balanța sunt proști de buni. Așa “fluturași” cum sunt ei, cu ochii după toate fustele, sunt în stare să-și taie și-o mamă pentru persoana iubită. Când se implică într-o poveste de dragoste, se implică total. Că se mai întâmplă să se îngrăgostească și de alta pe parcurs, e altă poveste.

Când vine vorba de luarea unor decizii importate, bărbații Balanța fac mai întâi sondaj de opinie printre prieteni și membrii familiei, să fie ei siguri că decizia lor nu supăra pe nimeni. Și uite așa ajung foarte ușor de manipulat. E drept că nu pică atât de ușor în butoiul cu melancolie, cum o fac Racii, însă au o sensibilitate aparte, specifică firilor artiste.

Balanțele suferă mult când sunt criticate și nu suportă ideea că nu mai vrei să fii prieten(a) cu ei. Dacă vrei să faci un bărbat Balanța să se urce pe pereți, e suficient să nu-i mai răspunzi la telefon sau să îi dai block pe Facebook. Să nu te mire dacă își pune mama să te sune, pentru ate implora să-l asculți măcar 5 minute.

Pești

Sunt alunecoși precum o coajă de banană însă nu suportă să stea singuri. Deși se pricep de minune să se bage pe sub pielea femeilor, bărbații născuți în zodia Peștilor sunt extrem de influentabili. Peștii au o părere foarte bună despre ei și țin morțiș să îi vezi și tu ca pe Tatăl nostru. Fix de aia poți să-i și joci pe degete.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu