HOROSCOP: 3 zodii de bărbaţi mai răi decât diavolul. Îţi fac sufletul bucăţi

Gemeni

Pe primul loc în topul celor mai rele zodii de bărbații se regăsesc Gemenii. Acești bărbați știu să fie charmanti și gentlemani, însă nu te lasă dusă de val. Bărbații din zodia Gemeni sunt duali și au scopuri ascunse. Sunt mânați de dorința de sex, așa că s-ar putea să ai parte de o relație foarte tumultuoasă. Nu pot fi fideli și umblă din floare în floare. Se plictisesc rapid și sunt mereu în căutare de noi victime.

Balanță

Bărbații Balanță se îndrăgostesc foarte ușor, însă nu de oricine. Își aleg atent partenerele și acestea trebuie să îndeplinească niște criterii riguroase. Iubesc luxul, așa că vor avea lângă ei femei elegante, independente și puternice. Totuși, bărbații Balanță iau greu decizii sau își pot schimbă rapid starea de spirit. Azi pot părea cei mai îndrăgostiți bărbați, iar mâine te vei putea trezi părăsită.

Vărsător

Bărbații Vărsător sunt foarte "alunecoși"". Sunt familiști și țîn enorm la partenerele lor, însă tind să casă ușor în ispita. Nu pot rezistă tentației, așa că ar putea înșela în orice secundă. Sunt mereu în căutare de noi aventuri. Au o minte diabolică și pun la cale scenarii demne de filme pentru a-și ascunde infidelitățile. Cu greu pot fi prinși, scrie ele.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu