HOROSCOP: 3 zodii cu noroc chior în luna iulie

Balanța

Sfârșitul lunii iunie aduce câteva situații halucinante, care te scot din ritm, însă îți revii rapid, astfel că în iulie vei avea parte de mai multă liniște. Lucrurile se îmbunătățesc radical și începi să primești vești dintre cele mai bune. Astrele se aliniază favorabil aflării sufletului pereche. Strălucești la propriu și ești vedeta astrologică a lunii. Datorită magnetismului pe care îl exerciți, atragi în preajma ta persoane noi și interesante.

Capricorn

Ești plină de energie, idei, entuziasm și creativitate, iar dacă te aflai în căutarea unui job, astrele îți pregătesc în luna iulie oferte tentante. Reușești să te faci remarcată la locul de muncă și să impui respect și admirație prin cunoștințele și încrederea în sine pe care le degaji. Totodată, este foarte posibil să fii pusă în situația de a lua o decizie importantă cu privire la viitorul tău. De asemenea, maternitatea este favorizată în această lună, iar vestea unei sarcini nu este exclusă.

Pești

Îți tragi sufletul în iulie, căci ai traversat o perioadă dificilă, în care ai muncit mult și după care te simți foarte obosită. Vine însă și momentul să culegi roadele eforturilor depuse. O persoană care îți dădea bătăi de cap, încurcându-ți anumite planuri de afaceri, se dovedește a fi tocmai cheia către reușită. Partenerul de viață devine extrem de atent, de drăgăstos și pare că descoperi în el omul alături de care vrei să trăiești toată viața. Nu e exclusă o cerere în căsătorie, scrie ele.ro
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu