HOROSCOP: 3 femei din zodiac fără stofă de soție

Berbec

Încăpățânată, posesivă, geloasă – cam așa se comportă femeia Berbec atunci când iubește cu adevărat. Nu se lasă până nu îl cucerește ireversibil pe cel drag, chiar dacă acest lucru presupune multe sacrificii. Deși toate aceste trăsături ar plasa-o în categoria femeilor din zodiac fără stofă de soție, de cele mai multe cicălitoare, adevărul este că această nativă poate să fie nevasta perfectă atunci când persoana de alături îi demonstrează că este devotată și că îi merită dragostea. Până atunci, femeia Berbec va continua să fie judecată greșit.

Scorpion

Pasiunea și senzualitatea nativei din Scorpion o fac să fie amanta perfectă, mereu în căutarea de noi bărbați pe care să îi cucerească. De aceea, multe persoane cred că această femeie își va petrece toată viața în cruciada pentru identificarea bărbatului perfect, care să îi satisfacă toate dorințele. Puțini îi vor cunoaște adevăratul potențial și doar unul îi va vedea stofa de soție. Deși va dura ceva până ce această „scorpie” va fi îmblânzită, cel care va reuși acest lucru va fi un adevărat norocos.

Capricorn

Femeia Capricorn este acel gen de femeie puternică, independentă, pentru care cariera se va afla mereu pe primul loc. Împlinirea profesională este extrem de importantă pentru ea, și de aceea mulți consideră că este o zodie care nu are stofă de soție. Totuși, nimeni nu știe cât de tradiționalist poate fi acest semn zodiacal și cât de important este pentru femeia Capricorn să aibă o viață de familie împlinită. Bărbatul care îi va fi alături va trebui să fie pregătit să fie pus uneori pe locul al II-lea, dar și să accepte programul încărcat al soției lui.

Cele 3 femei din zodiac fără stofă de soție sunt, de cele mai multe ori, niște femei neînțelese. Caracterul acestora, dar și scopurile, le fac să fie judecate aspru de societate. Multe dintre ele se vor căsători, în cele din urmă, la presiunea societății, dar majoritatea vor ajunge să își facă bărbatul nefericit, scrie zumi.md

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu