HOROSCOP 3 decembrie 2019: Fecioară, cineva apropiat v-ar putea enerva la culme

Embed:
BERBEC
Veţi avea o zi dificilă la serviciu. Dacă sunteţi impulsiv, nu rezolvați problema. Luaţi masa cu un prieten, care vă poate ajuta cu un sfat.

TAUR
Nu fiţi categoric în relaţia cu persoanele apropiate. Riscaţi să pierdeţi un prieten foarte bun.

GEMENI
Vă aşteaptă o zi reuşită la serviciu. Propuneţi idei originale, care sunt apreciate de colegi. În relaţia cu partenerul ar fi bine să vă ascultaţi unul pe celălalt.

RAC
Sunteţi creativi la locul de muncă. Veţi obţine rezultate bune la un proiect la care aţi muncit mult. Nu uitaţi să acordaţi timp şi familiei.

LEU
Astăzi petreceţi cât mai mult timp cu familia. Este momentul potrivit pentru a vă planifica o vacanţă.

FECIOARĂ
Cineva apropiat v-ar putea enerva la culme. Încercați să evitaţi conflictele, pe cât este posibil. Discutaţi cu părinţii, poate găsiţi soluţii pentru a rezolva problema.

BALANŢĂ
Astăzi primiţi vești bune din partea unei persoane aflate peste hotare, care v-ar putea determina să începeţi un nou drum. Discutaţi cu familia şi luaţi o decizie.

SCORPION
Ar fi bine să vă concentraţi asupra propriei persoane și să nu vă mai gândiţi la grijile altora. Aveţi încredere că totul va fi bine și bucuraţi-vă de viață.

SĂGETATOR
Partenerul de cuplu vă spune că relația voastră a ajuns într-un moment critic. Veţi rezolva problema dacă discutaţi cu el şi luaţi decizii împreună.

CAPRICORN
Este momentul potrivit pentru călătorii. S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu oameni noi, interesaţi de dumneavoastră. Aveţi grijă şi de sănătate.

VĂRSĂTOR
Aveţi tendinţa să cheltuiţi mai mult decât vă planificaţi, de aceea ar fi bine să vă faceţi o listă cu priorităţi. În relaţiile cu partenerul trebuie să aveţi mai multă răbdare.

PEŞTI
Este o zi perfectă pentru a face o schimbare de look. Bucuraţi-vă de tot ceea ce primiţi pentru că este binemeritat.
loading...

Lasă un comentariu