HOROSCOP: 3 cupluri din zodiac care se formează în 2018 și nu se mai despart niciodată

Leu – Fecioară

Draga mea, știu că aștepți de mult timp să îți găsești jumătatea. Anul acesta o să iasă soarele și pe strada ta și o să poți să te bucuri de dragoste adevărată. Ai atât de multă iubire de dăruit și acum ai și cui să o oferi. Singurul căruia nu prea o să-i convină relația ta va fi animalul tău de companie. Brusc, în casă o să apară un intrus și atenția ta față de el va fi înjumătățită.

Suprizele nu se opresc aici pentru tine și, în scurt timp, bărbatul inimii tale va face și pasul următor. Așteaptă-te la evenimente puternic încărcate emoțional și la surprize pe măsură. Noul tău partener te va copleși cu daruri și gesturi mărunte, dar foarte sensibile.

Rac – Săgetător

Te atașezi atât de ușor de persoana cu care formezi un cuplu, încât îți imaginezi o viață perfectă cu aproape toți foștii tăi parteneri, o nuntă ca în povești și o familie fericită. Nu s-a întâmplat asta până acum. Dar poate nu el ți-a fost sortitul!

Anul 2018 va aranja lucrurile așa cum îți dorești tu și o să ai ocazia să cunoști oameni noi. Îți formezi un alt cerc de prieteni și, poate, printre ei se numără și marea ta dragoste. Nu trebuie să te stresezi și să cauți iubirea. O să vină ea la tine și o să te facă să radiezi de fericire. O să știi din prima clipă că el este alesul tău. Se anunță o relație așa cum meriți tu, draga mea, și o viață fericită alături de el pentru totdeauna.

Berbec – Gemeni

Wow! Ce mai poveste de dragoste se anunță pentru acest cuplu! Vă cunoașteți de mult timp, însă niciunul dintre voi nu a vrut să oficializeze relația. Ați trăit cu impresia că prietenia voastră frumoasă nu trebuie stricată de o relație. Ei bine, ce poate să fie mai frumos decât iubirea celui mai bun prieten al tău? Nu are sens să te temi, pentru că astrele cred în relația voastră și ai toate motivele să îl alegi pe el ca partener de drum lung.

La început o să îți pară puțin ciudat că un prieten bun te va striga „iubita”, dar o să te obișnuiești repede cu asta, pentru că te vei simți foarte bine în brațele lui. O să fii prințesa la care ai visat toată viața!

Dacă te regăsești printre aceste zodii, ai toate motivele să te bucuri și să fii sigură că anul 2018 va fi unul de care îți vei aduce aminte cu drag mult timp de acum înainte, scrie realitatea.net

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu