HOROSCOP 29 noiembrie: Săgetătorii îşi pot îmbunătăţiţi situația financiară, iar Capricornii pot obţine tot ce îşi propun

Embed:
BERBEC: Sunt șanse foarte mari să primiţi o propunere, o ofertă care să vă pună în evidență calitățile profesionale. Cu puțin curaj și mai multă perseverență puteţi demara acțiunile necesare pentru a obține o avansare în funcție.

TAUR: Este o zi favorabilă pentru studiu. Încercați să acumulaţi cunoștințe pentru a vă dezvolta profesional. Nu ezitaţi să mergeţi la cursuri de formare profesională, seminarii şi traininguri.

GEMENI: Puteţi primi o sumă de bani neașteptată, ba chiar puteţi câștiga un bun material, un avantaj financiar. Totuşi, nu irosiţi toate resursele obţinute şi concentraţi-vă pe priorităţi.

RAC: Relația cu partenerul de viață se va îmbunătăți în următoarea perioadă, iar azi aveţi șansa de a lămuri o neînțelegere mai veche, de a înlătura o neîncredere sau o confuzie.

LEU: La locul de muncă situația se va mai îmbunătăți și puteţi ajunge la un acord, la o înțelegere profitabilă cu colegii sau superiorii, probabil în ceea ce privește împărțirea sarcinilor și a responsabilităților.

FECIOARĂ: Relația cu persoana iubită va fi mai intensă astăzi, în sensul bun al cuvântului. Dacă sunteţi singuri, s-ar putea ca azi să cuceriţi o persoană nouă care v-a atras interesul.

BALANŢĂ: Relația cu membrii familiei se va îmbunătăți remarcabil în urma unui dialog de clarificare. Dacă aveţi de făcut o tranzacție imobiliară, astrele vă susțin din plin.

SCORPION: Este o zi favorabilă pentru acumularea cunoștințelor, pentru a învăța lucruri noi și a vă dezvolta orizonturile profesionale prin studiu.

SĂGETĂTOR: Aveţi șanse mari să obțineţi o colaborare sau un proiect mare la locul de muncă și astfel să vă îmbunătăţiţi situația financiară.

CAPRICORN: Sunteţi plini de viață, energie, cu chef de distracție și de aventură. Puteţi flirta cu ușurință, puți cuceri și puteţi obține tot ceea ce vă propuneţi.

VĂRSĂTOR: Aveţi parte de un dialog sau o întâlnire surprinzătoare cu un fost partener. Ziua de azi este benefică pentru a vindeca rănile trecutului, pentru a înlătura niște temeri sau pentru a renunța la un viciu.

PEŞTI: Aveţi șansa de a vă împăca cu un prieten, cu o persoană dragă din anturajul apropiat. Nu este exclus să vi se aprindă călcâiele după cineva din cercul de cunoștințe. Aveţi toate șansele să începeţi o nouă poveste de dragoste.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu