HOROSCOP 29 iulie: Gemenii fiți prudenţi în privinţa cheltuielilor, iar Racii ar putea primi o sumă de bani

Embed:
BERBEC: Primiți un ajutor financiar de la o ruda apropiată, care însă vrea să-şi impună propriile păreri. Încercaţi să evitaţi certurile. Spre seară mergeţi în vizită la un prieten.

TAUR: Aveți ocazia să rezolvați o problema legată de domiciliu. În prima parte a zilei, vi se oferă posibilitatea să cumpărați o casă sau să faceţi un schimb de locuință.

GEMENI: Va sfătuim să fiți prudenţi în privinţa cheltuielilor. Nu este un moment favorabil pentru investiţii. Odihniţi-vă mai mult!

RAC: Aveți mari șanse de reuşită în toate activităţile dedicate locuinţei. Este posibil să primiţi o suma importantă de bani de pe urma unei afaceri. În partea a doua a zilei, puteți face planuri de viitor împreună cu partener.

LEU: Plecați într-o călătorie neplanificată şi aveţi şanse de reuşită pe plan financiar. Profitaţi de acest context favorabil, dar nu forțați lucrurile!

FECIOARĂ: Astazi nu sunt indicate călătoriile lungi. După-amiaza, faceți cunoștință cu o persoana importantă, cu care este posibil să puneţi bazele unei colaborări pe termen lung.

BALANŢĂ: Sunteți într-o dispoziție foarte buna şi vă sfătuim să profitaţi de acest moment favorabil. Este o zi bună pentru investiţii, pentru a demara o afacere şi pentru a călători în interes personal.

SCORPION: Aveţi idei ingenioase, care vă ajută să faceţi schimbările dorite în locuinţă. Ar fi bine să vă organizaţi cât mai bine, pentru a profita din plin de acest moment favorabil.

SĂGETĂTOR: În prima parte a zilei, este posibil să primiţi o sumă mare de bani, care vi se cuvine dintr-o moştenire. Seara, vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie în interes familial.

CAPRICORN: Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de prietenie şi de parteneriat. Reusiți să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale.

VĂRSĂTOR: Treceţi printr-o perioada favorabilă pe toate planurile. Aveţi ocazia să obţineţi câştiguri financiare şi să vă afirmați pe plan social.

PEŞTI: De dimineaţă, vă întâlniţi întâmplător cu un fost coleg de şcoală, care vă propune un nou loc de muncă. Ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul de viaţă şi să luaţi împreună o decizie.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu