HOROSCOP 28 MARTIE 2019: Vești bune pentru multe zodii. Vezi ce surprize te așteaptă

Embed:

BERBEC

Este posibil să vă gândiţi la continuarea studiilor sau să vă înscrieți la niște cursuri, posibil chiar să vă reprofilați.

TAUR

Este o zi favorabilă studiului, învățării, iar dacă vă pregătiţi pentru susținerea unui examen, șansele să măriţi cunoștințele sunt mari.

GEMENI

Doriți să deschideţi o afacere, ceea ce vă motivează să lucraţi cât mai mult. Unii nativi vor cere părinților ajutor financiar sau vor împrumuta o sumă de bani de la unii parteneri.

RAC

Este o zi bună pentru a vă împăca cu persoana iubită, însă încercaţi să evitaţi discuțiile în contradictoriu.

LEU

O perioadă armonioasă pentru relaţiile din familie se anunţă în viitorul apropiat. Astfel veţi reuşi să ajungeţi la un compromis cu copiii voştri.

FECIOARĂ

Oboseala din ultima vreme vă dă de ştire. Şi relaţia cu familia nu este în ceea mai bună etapă. Îndreptați-vă atenția către activități relaxante.

BALANŢĂ

Sunteţi foarte prinşi în activităţile de la serviciu, care vă vor aduce câştiguri destul de însemnate.

SCORPION

Veşti bune vă aşteaptă de la cineva apropiat, dar care acum se află în străinătate. Acum despărţirea nu mai pare atât de lungă.

SĂGETĂTOR

Este o zi în care veţi simți nevoia de a da frâu liber emoțiilor. Dacă alegeţi să dezvăluiți sentimentele față de o persoană, asiguraţi-vă că nu o faceţi sub formă de reproș.

CAPRICORN

Este posibil ca o persoană din trecutul vostru, chiar o fostă iubire, să revină în viața voastră și să declanșeze o serie de gânduri, frământări și confuzii.

VĂRSĂTOR

Trebuie să fiţi mai dispuşi să acceptaţi şi ideile celorlalţi colegi de serviciu. Până la urmă, şi alte persoane pot fi la fel de calificate şi vă pot da un sfat bun.

PEŞTI

În viitorul apropiat s-ar putea să vă bucuraţi de o călătorie în afara ţării, aşa că începeţi să economisiţi pentru a vă asigura o vacanţă fără prea multe bătăi de cap.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu