HOROSCOP 28 iulie 2019: Leu, ziua de azi e despre bani

Embed:
BERBEC

Astăzi va fi o zi reușită. Veți avea ocazia să plecați într-o călătorie pe care ați planificat-o de mai mult timp. S-ar putea să aveţi o întâlnire cu o rudă apropiată, care ar putea să vă ajute cu bani.

TAUR

La serviciu colegii vă recunosc competenţa şi încearcă să înveţe din experienţa voastră. Nu sunt recomandate experimentele şi iniţiativele riscante din punct de vedere financiar.

GEMENI

Plecaţi într-o călătorie lungă împreună cu partenerul de viaţă. Voinţa şi încrederea în sine vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.

RAC

Astăzi puneţi munca pe primul plan și vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut, mai mult ca oricând. Un prieten apropiat ar putea să vă dea o mână de ajutor.

LEU

Ziua de azi e despre bani și despre modul în care îi cheltuiţi. Sfaturile unui coleg de serviciu vă sunt foarte utile.

FECIOARĂ

Azi vă dedicaţi unei cauze nobile și toată lumea vă va aprecia pentru asta. Pe lângă faptul că veţi avea de câștigat multe laude, gestul vostru s-ar putea să îi inspire și pe alții.


BALANŢĂ

Deciziile pe care le luaţi astăzi ar putea conta foarte mult în viitor. Încercaţi să analizaţi fiecare situație în parte și să nu luaţi hotărâri impulsive.


SCORPION

Azi sunt șanse mari să primiţi vești bune la locul de muncă. Ar putea avea legătură cu o deplasare în interes de serviciu, însă într-un loc minunat, o destinație de vacanță poate.


SĂGETĂTOR

Banii sunt principala voastră preocupare azi și tot banii sunt și subiect de discuție în sânul familiei. Încercaţi să nu îi faceţi subiect de dispută, chiar dacă ceva vă deranjează foarte rău.


CAPRICORN

Un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca să vă faceţi noi cunoscuţi. Nu uitaţi să vă relaxaţi alături de cei dragi.

VĂRSĂTOR

Primiţi vești minunate legate de o vacanță, iar asta vă înseninează ziua. Ba mai mult, dacă aţi participat la un concurs unde premiul e o vacanță, aţi putea să câștigaţi. Pregătiţi-vă pentru emoții puternice orice-ar fi.


PEŞTI

Pe plan profesional veți avea parte de o serie de întâlniri de bun augur. Este și o zi perfectă pentru a o petrece cu cei dragi.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu