HOROSCOP 28 februarie: Zi plină de provocări pentru Săgetători, iar Balanţele au undă verde pentru investiţii

Embed:
BERBEC: Dimineaţa faceţi o scurtă călătorie de serviciu. Sunteţi foarte încrezător în forţele proprii şi aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri.

TAUR: Este o zi favorabilă pentru a achita o datorie sau pentru a închide un credit, însă vă sfătuim să faceţi calcule foarte amănunțite pentru a nu rămâne fără finanțe ulterior.

GEMENI: Astăzi aţi putea primi o propunere care vă va lua prin surprindere. Poate fi vorba de o cerere în căsătorie sau de o colaborare avantajoasă.

RAC: Sunt mari şanse de reuşită în tot ce faceţi. Este un moment foarte bun pentru a începe lucrări şi proiecte profesionale.

LEU: Tandrețea pe care o manifestaţi astăzi vizavi de partenerul de viață vă poate ajuta să vă consolidați relația. Profitaţi de momentele în doi.

FECIOARĂ: Puteţi iniţia o colaborare destul de serioasă, fie cu persoana iubită, fie cu un nou partener de afaceri. Atenție la negocieri și tranzacții în prima parte a zilei.

BALANŢĂ: Vă aşteaptă o perioadă bună pentru investiţii de afaceri şi pentru călătorii. Aveţi mari şanse de reuşită.

SCORPION: Este o zi bună pentru întâlnirile cu prieteni și pentru distracție, socializare și participarea la conferințe sau chiar susținerea discursurilor în public. Sunteţi plini de energie pozitivă şi asta vă ajută în tot.

SĂGETĂTOR: Se prevede o zi plină de provocări pe plan profesional. S-ar putea să vă pomeniţi cu sarcini care vă solicită mai mult decât vă aşteptaţi. Seara vă aşteaptă câteva momente de relaxare.

CAPRICORN: Încercaţi să acordaţi mai multă atenție propriilor nevoi și nu lasaţi tensiunea de la locul de muncă să vă afecteze. Nu puneţi chiar totul la suflet sau să luaţi decizii bazate pe emoţii.

VĂRSĂTOR: Vă sfătuim să faceţi calcule atente în plan financiar deoarece s-ar putea să fiţi tentaţi să cheltuiţi peste măsură, în special în cea de-a doua parte a zilei.

PEŞTI: Este o zi bună pentru activități gospodărești sau care vizează membrii familiei. Nu ar strica să le dedicaţi mai mult timp, dar în special mai multă atenție.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu