HOROSCOP 28 februarie: Berbecii ar trebui să vă feriţi de persoanele false, iar Taurii ar fi cazul să acceptaţi criticile

Embed:
BERBEC: Azi ar trebui să vă feriţi de persoanele false. Fiţi rezervaţi în declaraţii şi nu arătaţi celor din jur că vă confruntaţi cu probleme.

TAUR: Furia ar putea să vă orbească astăzi, iar din acest motiv certurile cu persoana iubită vor fi inevitabile. Ar fi cazul să acceptaţi criticile.

GEMENI: Aţi călcat de mai multe ori pe aceeaşi greblă şi a venit timpul să ascultaţi sfaturile apropiaţilor, fiindcă nu vă vor răul.

RAC: Este timpul să mergeţi într-o vacanţă, deoarece presiunile din ultima perioadă v-au epuizat. Aveţi grijă cum cheltuiţi banii.

LEU: E o perioadă a schimbărilor în viaţa voastră, iar de deciziile de azi depinde viitorul. Aveţi grijă la persoanele pe care alegeţi să le aveţi în preajmă.

FECIOARĂ: Problemele de sănătate vă dau de ştire în aceste zile. Ar fi bine să consultaţi un medic pentru a fi siguri că beneficiaţi de ajutor calificat.

BALANŢĂ: Prietenii au nevoie de atenţia voastră. Acordaţi-le mai multă atenţie, pentru că astfel de momente ar putea să vă apropie mai mult.

SCORPION: Vă place mai multă libertate în cuplu, însă de multe ori nu sunteţi înţeleşi de partenerii voştri. Veţi câştiga respectul oamenilor din jur doar prin fapte corecte.

SĂGETĂTOR: Dragostea pluteşte în aer în această perioadă. Sunteţi într-o formă perfectă, iar romantismul nu lipseşte din casa voastră.

CAPRICORN: E timpul să schimbaţi jobul pentru a fi mai liniştiţi. Nu încercaţi să vă amăgiţi cu proiecte care nu vă aduc succes.

VĂRSĂTOR: Este o zi perfectă pentru a semna acte. Nu vă aventuraţi în relaţii de scurtă durată, care nu vor avea viitor.

PEŞTI: Dacă aveţi copii, astăzi veţi petrece mult timp cu ei şi veţi fi foarte apropiaţi. Ar fi bine să le amintiţi cât de mult îi iubiţi.
loading...

Lasă un comentariu