HOROSCOP 28 decembrie 2018. E o zi favorabilă pentru planuri de viitor

Embed:

BERBEC

Astăzi simţiţi nevoia să schimbaţi ceva sau să faceţi lucruri noi. E o zi favorabilă pentru a amenaja locuinţa şi a începe o îndeletnicire nouă.

TAUR

Dimineaţa faceţi planuri de vacanţă împreună cu persoana iubită. Încercaţi să terminaţi toate treburile urgente pentru a evita unele probleme.

GEMENI

Faceţi cunoştinţă cu un om de afaceri cu care s-ar putea să lucraţi împreună. Seara evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă mai în vârstă.

RAC

Aveţi o mare putere de convingere, iar relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune. Veţi negocia contracte sau o să semnaţi unele acte oficiale.

LEU

Azi este o zi favorabilă pentru planuri de viitor. O să vă dedicaţi unor activităţi noi şi o să începeţi să vă gândiţi şi la partea finaciară.

FECIOARĂ

Este o zi pe care o poți dedica celor dragi sau pasiunilor tale care te ajută să te relaxezi. Micile supărări nu vor putea umbri bucuria acestei zile.

BALANŢĂ

În prima parte a zilei sunteţi tentat să vă implicaţi în mai multe activităţi. O schimbare la locul de muncă ar putea să vă aducă profit.

SCORPION

În plan profesional trebuie să fiți hotărât și să acționați cu determinare. Va fi nevoie să vă concentrați mai mult asupra organizării activităţilor.

SĂGETĂTOR

Este posibil să aveţi o majorare de salariu în cel mai scurt timp. Încercaţi să vă păstraţi echilibrul şi să nu cheltuiţi prea mulţi bani.

CAPRICORN

Treceţi printr-o perioadă frumoasă în relaţia de cuplu. Vă înţelegeţi bine cu un partener de afaceri şi reuşiţi să câştigaţi mai mulţi bani.

VĂRSĂTOR

Sunteți plin de energie și aveți idei inspirate. Vă manifestaţi ingeniozitatea atât pe plan social, cât și intelectual.

PEŞTI

În relaţia cu persoana iubită totul merge bine și parcurgeți o perioadă favorabilă activităților artistice. Nu-i neglijați pe cei mai tineri din familie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu