HOROSCOP 28 AUGUST 2018: Ce zodie e binecuvântată azi de astre

Embed:
BERBEC: Este o zi bună pentru a vă face planuri de viitor, iar prietenii şi colegii de la serviciu vin în ajutor. Evitaţi controversele și ocupaţi-vă numai de interesele personale.

TAUR: Norocul pare să fie de partea voastră astăzi. Reuşiţi să socializaţi cu foarte multă lume şi să creaţi legături noi.

GEMENI: Astăzi este o zi favorabilă pentru afaceri. Veţi găsi modalităţi noi de a vă spori finanţele. Încercaţi însă să vă stăpâniţi emoţiile.

RAC: Sunteţi în stare să faceţi o serie de schimbări importante în viaţa voastră. N-ar fi rău să vă sfătuiţi şi cu cineva de încredere în privinţa deciziilor luate.

LEU: Persoana iubită şi copiii vă dau bătăi de cap astăzi. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi nu luaţi decizii pripite care ar putea să vă afecteze echilibrul familial.

FECIOARA: La serviciu, aveţi mari şanse de a încheia unele proiecte cu succes. S-ar putea să primiţi ajutor de la o persoană apropiată.

BALANŢA: Sunteţi plini de energie, iar dispoziţia bună vă va însoţi pe parcursul întregii zile. Astăzi, sunteţi hotărât să începeţi o afacere nouă.

SCORPION: Se anunţă o zi liniştită pe toate planurile, iar acţiunile iniţiate astăzi se vor încheia cu succes.

SĂGETĂTOR: După o perioadă încărcată ar fi cazul să luaţi o pauză. Încercaţi să vă relaxaţi şi să petreceţi cât mai mult timp cu familia.

CAPRICORN: Este o zi perfectă pentru negocieri. Aveţi o dispoziţie bună, care vă ajută în astfel de discuţii şi este apreciată de partenerii de afaceri.

VĂRSĂTOR: În plan profesional trebuie să vă impuneți o atitudine democratică. Ascultați și părerile celor din jur dacă vreți ca lucrurile să aibă finalul dorit.

PEŞTI: Aveţi parte de clipe frumoase alături de câţiva prieteni. Încercați să vă detașați de grijile cotidiene şi să vă bucuraţi de acest moment.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu