HOROSCOP 27 martie: Vărsătorii amânați negocierile, iar Peștii evitaţi speculațiile financiare

BERBEC: Puteţi demara o acțiune care să vă aducă niște beneficii personale sau profesionale ulterioare. Aveţi mai multă încredere în voi, dar nu uitaţi de ajutorul celor apropiaţi în viața voastră!

TAUR: Este momentul să dizolvați niște temeri și frici și să vă luaţi frâiele în mână. Aveţi activități care vă așteaptă și nu aveţi niciun motiv să vă plângeţi de milă.

GEMENI: Puteţi fi destul de direcți în dialogul cu prietenii și-i puteţi deranja. Nu v-ar strica puțină diplomație și o doză de înțelepciune.

RAC: Ziua de azi este destul de solicitantă. Încercaţi să nu vă impuneţi cu forța nici în familie și nici la locul de muncă, pentru că riscaţi să daţi naștere unor neînţelgeri.

LEU: Sunteţi la începutul unei relaţii şi nu este bine să vă faceţi planuri mari de viitor cu această persoană, atât timp cât nu vă cunoaşteţi suficient de bine.

FECIOARĂ: Puteți rezolva o situație legată de un credit. Veţi obține o amânare sau o reeșalonare a creditului, o micșorare a ratei. Tot ce e legat de bani şi finanțe este de partea voastră în aceste zile.

BALANŢĂ: Un partener de afaceri, colaborator, asociat poate veni cu o soluție foarte bună în situația prezentă. Pe plan sentimental încercaţi să rămâneţi cu picioarele pe pământ.

SCORPION: Noutățile legate de muncă vă pot obosi peste măsură. Vă simțiți suprasolicitați, aglomerați de sarcini și responsabilități. Nu ezitaţi să vă odihniţi corespunzător și aveţi mai multă grijă la alimentație.

SĂGETĂTOR: Vă îndrăgostiţi pe zi ce trece de persoana iubită și chiar vă puteţi lăsa duşi de val. Nu faceţi însă promisiuni mărețe pe care să nu le puteţi onora.

CAPRICORN: Sunteţi mai sensibili decât de obicei, iar atitudinea unor persoane ar putea să vă deranjeze. Aveţi şanse să faceţi nişte schimbări ce o să fie doar în folosul sănătăţii voastră.

VĂRSĂTOR: Evitaţi pe cât posibil deplasările de astăzi și amânaţi orice negociere sau semnare de contract. Cel mai bine este să verificaţi niște documente și să vă asiguraţi că aveţi toate informațiile la îndemână într-un demers.

PEŞTI: Astăzi vă lăsaţi tentaţi de o afacere ce promite câștiguri rapide și nebănuite. Totuşi, nimeni nu vă poate garanta că vă veţi alege cu bani. Încercaţi să evitaţi speculațiile financiare.
loading...

Lasă un comentariu