HOROSCOP 27 martie: Pentru Gemeni este momentul favorabil de o avansare în carieră, iar Leii vor primi un cadou neașteptat

Embed:
BERBEC: Aveţi ocazia să vedeţi cu alți ochi o relație încheiată care va adus multă suferință în ultima perioadă. Azi este o zi favorabilă vindecării sufletești și emoționale.

TAUR: Veţi relua legătura cu un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme sau vă veţi împăca cu o persoană dragă din anturajul apropiat cu care aţi fost în conflict până acum.

GEMENI: Aveţi șansa de a vă pune în valoare într-un context profesional și nu este exclus să primiţi aprecieri din partea superiorilor. Moment favorabil pentru acei nativi care pândesc o avansare în carieră.

RAC: Este posibil să planificaţi o călătorie sau chiar să căutaţi variante pentru a vă înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională.

LEU: Puteţi primi o sumă de bani, un cadou neașteptat din partea persoanei iubite, însă nu este exclus să fie vorba de un avantaj material venit din partea familiei.

FECIOARĂ: Dacă aveţi o relație de lungă durată, azi aţi putea aduce în discuție căsătoria. În zona profesională puteţi avea parte de succes și puteţi negocia un parteneriat, un contract în favoarea voastră.

BALANŢĂ: Reuşiţi să îndepliniţi sarcinile la locul de muncă și veţi fi privit cu ochi buni de superiori. Energia și buna dispoziție de care daţi dovadă astăzi vă vor ajuta să vă atingeţi obiectivele.

SCORPION: Simțiţi nevoia să vă exteriorizaţi mai mult sentimentele și să faceţi declarații de dragoste siropoase. Dacă aveţi copii, veţi reuși să restabiliţi legătura cu aceștia.

SĂGETĂTOR: Petreceţi timp în sânul familiei și aveţi șansa de a vă împăca cu părinții sau cu o rudă cu care aţi fost până acum în conflict. Moment bun pentru a vă ocupa de sarcinile casnice amânate.

CAPRICORN: Aveţi de susţinut un examen în viitorul apropiat, iar astrele sunt de partea voastră. În această perioadă este şi un moment favorabil pentru a vă înscrie la un curs, pentru a relua niște studii.

VĂRSĂTOR: Încercaţi să renegociaţi salarialul pentru că simţiţi că munciţi cu mult peste suma cu care sunteţi remuneraţi. De asemenea, azi vi se poate returna o datorie sau să primiţi o sumă de bani în urma unei tranzacţii.

PEŞTI: Sunteţi veseli, optimişti, cu chef de distracție și foarte deschişi către flirt. Tot astăzi sunt şanse mari să vă îndrăgostiţi.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu