HOROSCOP 27 iunie 2017: Rac, nevoia de liniște e mai acută ca niciodată

Embed:
BERBEC

Vă aşteaptă o zi destul de încărcată din punct de vedere profesional. Astăzi trebuie să luaţi mai multe decizii importante. Seara aţi putea să vă relaxaţi alături de cei dragi.

TAUR

Discuțiile din cuplu din ultima perioadă v-au pus pe gânduri. Aveţi mari aşteptări în ceea ce ţine de viitorul relaţiei voastre. Numai comunicarea vă poate oferi răspunsurile potrivite.


GEMENI

Simţiţi nevoia unei escapade. Mai trebuie să rezolvaţi doar o problemă ce ține de casă. În rest, nu vă ţine nimeni şi nimic de la o aventură de vară.

RAC

Nevoia de liniște e mai acută ca niciodată. Aţi vrea să vă detașaţi de tot, dar e imposibil în acest moment. Va trebui să găsiţi singuri echilibrul psihic, fizic și emoțional.

LEU

Comunicaţi destul de efectiv cu cei dragi, iar asta începe să se simtă în relația voastră. Încercaţi să rezolvaţi cât mai multe probleme azi. E cazul să lăsaţi adevăratele sentimente să iasă la lumină.

FECIOARĂ

Banii sunt principala voastră preocupare de azi. Poate fi vorba de o tranzacţie sau de un împrumut. Fiţi atenţi şi planificaţi atent repartizarea resurselor financiare.

BALANŢĂ

Vă bucuraţi de această zi aproape perfectă. Cel mai probabil că veţi avea multe de rezolvat, dar o veţi face cu zâmbetul pe buze și cu un entuziasm molipsitor.


SCORPION

Azi încercaţi să rezolvaţi o problemă casnică, dar s-ar putea să nu vă reuşească. Lăsaţi orgoliul la o parte și sunaţi un profesionist. Ar fi bine dacă aţi acorda puţină atenţie şi odihnei.


SĂGETĂTOR

Vă chinuiţi să înțelegeţi niște legături amoroase complicate, ceva ce ar putea deveni subiectul zilei în cercul vostru restrâns de prieteni. Evenimentele din ultimul timp ar putea să vă aducă aminte de trecutul vostru.

CAPRICORN

Azi încercaţi să fiţi cât se poate de eficienţi, pentru că aveţi planuri mari. Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu viața reală, planurile voastre s-ar putea să fie date peste cap când vă așteptaţi mai puțin.

VĂRSĂTOR

Azi spuneţi lucrurilor pe nume și nu vă mai ascundeţi. Există risc de conflicte, dar sunteţi gata să le rezolvaţi. Mare grijă la comunicarea cu șefii, s-ar putea schimba niște atitudini.

PEŞTI

Primiţi mai multe vești bune și asta e tot ce contează azi. Începeţi pregătirile pentru vacanţă, însă fiţi atenţi la bani. Un împrumut ar putea deveni inevitabil.

Lasă un comentariu