HOROSCOP 27 decembrie 2018. Berbecii au chef de distracţii, iar Racii primesc veşti bune

Embed:

BERBEC

Astăzi aveţi chef de puțină distracție. O ofertă din partea prietenilor s-ar putea să fie de nerefuzat.

TAUR

Mergeţi în vizită la niște rude pe care nu le-aţi mai văzut de multă vreme. O să rămâneţi surprinşi de unele schimbări din viaţa celor apropiaţi.

GEMENI

Aveţi parte de o zi de neuitat, pentru că partenerul de cuplu vă va face o surpriză importantă sau vă va spune ceva la fel de important. Oricum ar fi, încercaţi să fiţi cât mai receptivi.

RAC

Primiţi vești bune azi legate de o călătorie sau niște planuri de viitor. Încercaţi să vă îmbrăcaţi cât mai gros pentru a evita o răceală.

LEU

Azi e vremea să vă liniștiţi după agitația de sărbători, așa că preferaţi să vă relaxaţi în familie. Spre seară, ar fi bine să ieșiţi la o plimbare să faceţi puțină mișcare.

FECIOARĂ

Aveţi parte de momente de neuitat alături de persoana iubită. Astăzi primiţi doar cuvinte frumoase din partea celor apropiați.

BALANŢĂ

O zi foarte importantă se anunţă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus să luaţi o decizie serioasă în privința logodnei sau a căsătoriei.

SCORPION

E vremea planurilor de viitor. Azi simțiţi că a venit momentul să faceţi ordine în gânduri și să le puneţi pe hârtie. Acum e momentul să vă analizaţi prioritățile și dorințele.

SĂGETĂTOR

Astăzi aveţi parte de momente de răsfăț. Aţi putea merge la o piscină sau la un spa, ori la o plimbare în aer liber, undeva în afara orașului.

CAPRICORN

Dimineață sunteți decis să rezolvați unele probleme de familie, pe care tot le-aţi amânat în ultimul timp. Veţi face câteva drumuri și cheltuieli destul de mari.

VĂRSĂTOR

Astăzi faceți planuri de viitor. Ideile dumneavoastră sunt apreciate atât de partenerul de viață, cât și de partenerii de afaceri.

PEŞTI

Petreceţi momente plăcute alături de prieteni. Încercaţi să munciţi mai puțin și să vă bucuraţi mai mult de viață.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu