HOROSCOP 26 martie: Leii nu ignoraţi odihna, iar Fecioarele sunt preocupate de o tranzacţie

Embed:
BERBEC: Faceţi niște planuri legate de o călătorie, este posibil chiar să cumpăraţi şi bilete pentru vacanță. Tot astăzi, este posibil să vă înscrieţi la cursuri de perfecţionare.

TAUR: Dacă vă aflaţi într-un proces de negociere puteţi obține un răspuns favorabil. Vor apărea unele discuții legate de o moștenire sau de bani.

GEMENI: Aveţi marea oportunitate de a semna un contract avantajos, un proiect care să vă propulseze în carieră sau care să vă îmbunătățească remarcabil veniturile în viitorul apropiat.

RAC: Vă simțiţi foarte bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic și șansele de a ameliora, de a vindeca o afecțiune cu care v-aţi confruntat până acum sunt foarte mari.

LEU: Este momentul să faceţi o schimbare legată de stilul de viață. Poate ar trebui să încercaţi să mâncaţi sănătos și chiar să vă apucaţi de sport şi antrenamente. Însă nu ignoraţi odihna!

FECIOARĂ: Astăzi vă preocupaţi de o tranzacţie. Posibil să fie vorba despre un imobil un teren sau un bun material de preţ, pe care doriţi să-l vindeţi cât mai repede.

BALANŢĂ: Vă preocupaţi de obținerea unor semnături, unor aprobări și avize. Unii nativi se pot stresa pentru legalizarea unor acte. Nu sunt excluse scurte deplasări în acest scop.

SCORPION: Zi bună pentru a face treburile legate de casă şi familie. O persoană mai în vârstă ar putea să vă ajute cu un sfat valoros.

SĂGETĂTOR: Începeţi să vedeţi viața cu alți ochi, mai ales din punct de vedere profesional și astfel vei reuși să vă eliberaţi de stresul de la locul de muncă. Veţi observa că randamentul va crește dacă nu vă mai lasaţi presaţi de factori externi

CAPRICORN: S-ar putea să aveţi parte de surprize plăcute din partea persoanelor din jur. Pe de altă parte se anunţă o perioadă mai încărcată la serviciu, încercaţi să nu exageraţi pentru a nu suporta consecinţe.

VĂRSĂTOR: Este o zi bună pentru a ieși cu prietenii, pentru a vă distra, a socializa și a lega noi relații. Faceţi planuri legate de o afacere ce în viitorul apropiat ar putea aduce profit.

PEŞTI: Aveţi șansa de a vă face remarcaţi într-un dialog, posibil chiar într-un discurs public. Din punct de vedere profesional traversaţi o etapă favorabilă ascensiunii şi afirmării.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu