HOROSCOP 26 iulie: RACII au nevoia unei pauze de la muncă


BERBEC

Sunteţi plini de energie şi căutaţi să-i molipsiți de bună dispoziţie şi entuziasm şi pe cei din jur. De asemenea, încercaţi să rezolvați unele treburi casnice, mai ales daca au fost ignorate mai multă vreme.

TAUR

Azi aveţi nevoie să vă vărsați amarul pe umărul cuiva. Destăinuirile acestea vor face să vă simțiți mult mai bine. O ieşire cu prietenii sau o mică vacanţă vă va încuraja.

GEMENI

Relaţia cu persoana iubită e cam tensionată, însă încercaţi să găsiţi un compromis. Spre seară vă veţi aşeza la masa discuţiilor şi veţi hotărî ce urmează să faceţi mai departe.

RAC

Azi simţiţi mai acut ca niciodată nevoia unei pauze de la muncă. Doriţi să plecaţi undeva mai departe de oraș, de viața cotidiană, undeva în natură, poate la țară. O escapadă vă va face bine, mai ales mental.


LEU

Astăzi primiţi vești bune legate de bani. O investiție mai veche ar putea da roade și asta vă va face extrem de fericiţi. Le veţi demonstra astfel tuturor celor care nu au crezut în voi că sunteţi cu adevărat o persoană hotărâtă.


FECIOARĂ

Vă aşteaptă o zi extenuată la locul de muncă. Însă eforturile voastre nu vor trece în zadar. Posibil tot azi să primiţi laude din partea şefului sau poate chiar o mărire de salariu.

BALANŢĂ

Azi va trebui să luaţi o decizie destul de complicată. O să vă fie greu la început, dar vă veţi convinge până la finalul zilei că e mai bine așa. Amânările nu-și mai au rostul pentru că deja aţi amânat foarte mult lucrurile.

SCORPION

Astăzi trebuie să vă ocupaţi mai îndeaproape de unele chestiuni care vă aduc venituri. Este o zi favorabila noilor prietenii, dar şi întărirea legaturilor cu prieteni mai vechi.

SĂGETĂTOR

Este nevoie să vă mobilizaţi mai mult în sprijinul apropiaţilor, mai ales dacă aceştia vă solicită. Până la urmă veţi găsi o soluţie, trebuie doar să nu lăsaţi mâinile în jos.

CAPRICORN

Aveţi nevoie de liniște și de echilibru, iar partenerul de cuplu e singurul care vă poate oferi aceste lucruri. Vorbiţi cu el și spuneţi-i ce aveţi pe suflet. Doar așa veţi reuși să vă calmaţi.

VĂRSĂTOR

Azi s-ar putea să găsiţi ceva de valoare sau să primiţi un cadou. Oricum, un obiect prețios, costisitor ar putea să-și facă apariția spre marea voastră încântare.

PEŞTI

Primiți o lecție importantă legată de bunătate şi compătimire. Învață ceva din asta, altfel riști să faci aceleași greșeli iar și iar.
loading...

Lasă un comentariu