HOROSCOP 26 februarie 2018. Racul începe afaceri noi, iar Leul face schimbări importante

BERBEC

Intuiția vă poate ajută să descoperiți o afacere care v-ar îmbunătăți simțitor situația financiară. Consultați-vă cu partenerul de viață înainte să luaţi o decizie.

TAUR

În prima parte a zilei s-ar putea să vă întâlniți cu un prieten vechi, care vă propune o colaborare. Merită să încercați.

GEMENI

Este o zi bună pentru călătorii. Nu este exclusă posibilitatea să obțineți venituri suplimentare dintr-o tranzacție neașteptată.

RAC

Puteți începe o afacere nouă sau vă gândiți la investiții pe termen lung. Dimineața sunteți plin de entuziasm, iar partenerul de viaţă apreciază acest lucru.

LEU

Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante în viața dumneavostră. Sunteţi sfătuit să vă bazați pe intuiție.

FECIOARĂ

Veţi avea o zi plină de surprize. S-ar putea să primiți o sumă mare de bani. Poate fi vorba despre o moștenire, o primă sau alt câștig neașteptat.

BALANŢĂ

Traversați o perioadă favorabilă pe toate planurile. Dacă vă gândiți să vă mutați într-o locuință nouă, este momentul potrivit să începeți demersuri concrete în acest sens.

SCORPION

Intrați într-o perioadă în care aveţi mai multe succese financiare. Colaborarea într-o afacere nouă v-ar putea aduce beneficii substanțiale.

SĂGETĂTOR

Relația cu persoana iubită va intra într-o nouă etapă. Nu lăsați să se adune prea multe probleme la serviciu, deoarece veţi scăpa de le mult mai greu.

CAPRICORN

Dacă sunteți invitat în vizită la rude, ar fi bine să acceptați. Spre seară este posibil să primiți o veste bună de la un prieten drag.

VĂRSĂTOR

Se pare că azi aveți un program foarte încărcat. Astăzi o să aflaţi că va trebui să plecați într-o călătorie foarte importantă.

PEŞTI

În prima parte a zilei, este posibil să rezolvați problema banilor necesari pentru a începe o afacere. Asociați-vă cu un prieten care are experiență sau cunoștințe în domeniu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu