HOROSCOP 26 august: Schimbările sunt la ordinea zilei! Ce spun astrele

Embed:

FECIOARĂ
Puteți să terminați o lucrare în casă, începută acum câteva zile. O rudă mai în vârstă din familie vă ajută financiar, dar încearcă să vă impună ideile sale.

BALANŢĂ
Sunteți hotărât să vă ocupați mai mult de problemele casnice. Dimineața, aveți ocazia să cumpărați o casă la un preț bun sau să faceți un schimb avantajos.

SCORPION
Dacă intenționați să faceți schimbări în casă, acum este momentul, pentru că vă puteți baza pe ajutorul celor din jur.

SĂGETĂTOR
Nu este recomandabil să vă programați treburi importante, pentru că pot surveni evenimente neprevăzute.

CAPRICORN
Este o zi favorabilă activităților legate de cămin și de afaceri. Acum, este momentul să vă puneți ideile în practică, mai ales că beneficiați și de ajutorul familiei.

VĂRSĂTOR
Sunteți hotărât să ieșiți din tipare și începeți o lucrare complexă, la care vă gândiți demult.
Puteți să faceți schimbări importante în casă.

PEŞTI
Se pare că aveți probleme de natură sentimentală și nu este exclus să deveniți melancolic. Vă reveniți după-amiază, când vă dedicați activităților casnice.

BERBEC
Țineți neapărat să fiți gospodar și se pare că reușiți. Sunteți într-o formă fizică foarte bună și aveți șanse să terminați tot ce vă propuneți.

TAUR
Dimineața, simțiți nevoia să faceți câteva schimbări prin casă și aveți șanse să vă descurcați. Trebuie să alergați puțin și să suportaţi niște cheltuieli.

GEMENI
Ar fi bine să acordați mai multă atenție activităților casnice, chiar dacă vă preocupă chestiunile de afaceri.

RAC
Copiii vă apreciază planurile de reamenajare a locuinței, însă ar fi bine să țineți cont și de părerile partenerului de viață.

LEU
Aveți resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le doriţi. Pentru asta, trebuie să mergeți la cumpărături împreună cu partenerul de viață.

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu