HOROSCOP 26 august 2019: Vărsătorii se pot bucura de rezultate bune la muncă

Berbec:

Poate fi o zi în care să obții rezultate neobișnuit de bune la serviciu și să te încânte foarte mult acest lucru. Cei dragi se vor bucura și ei de dispoziția ta generoasă.

Taur:

Ar fi păcat să ții cu dinții de o anumită variantă a planurilor pentru această zi, cea făcută de tine. Ai putea avea surprize plăcute doar acceptând și alte idei.

Gemeni:

Este important să ții cont de părerile celorlalți, mai ales dacă vrei să preiei inițiativa, ca să vezi realizate anumite planuri, poate insuficient discutate. 

Rac:

Ești mai sensibil decât de obicei și de aici până la interpretări greșite ale unor cuvinte rostite fără cap nu mai e decât un pas. Pot fi și gesturi sau chiar fapte cu care nu ești de acord.

Leu:

Ceea ce va genera cea mai multă nesiguranță în această zi va fi convingerea ta că nu mai poți controla anumite situații. Problema nu e nouă și nici atât de gravă pe cât pare.

Fecioară:

Este ziua cea mai indicată pentru a ajunge la o înțelegere cu grupul de prieteni sau cu rudele. Ai pus la cale planuri îndrăznețe, iar acum trebuie începută realizarea lor.

Balanță:

S-ar putea să devină evidentă o anumită nesiguranță pe care o ai pe plan profesional, dar nu va genera consecințe atât de grave, pe cât ai impresia acum.

Scorpion:

Ai nevoie de o atitudine constructivă, în special la locul de muncă. Degeaba încerci să te impui și să îți argumentezi părerile.

Săgetător:

Poate fi un moment delicat din cauza impresiei că ai pierdut încrederea unora dintre membrii familiei sau ai unui grup din care ții neapărat să faci parte.

Capricorn:

Este necesar să îți păstrezi echilibrul în orice situație, ca să nu pui paie pe foc în situațiile tensionate sau să le tulburi pe cele calme.

Vărsător:

Este o zi în care te poți bucura de rezultate bune la muncă, de parcurgerea unor etape care te duc spre un progres la care te-ai gândit mult.

Pești: Ai parte de o zi specială în relația cu cei dragi, așa că te poți gândi la ceea ce le poți oferi, de la cuvinte frumoase la gesturi care să îi surprindă plăcut. 

libertatea.ro

Lasă un comentariu