HOROSCOP 24 octombrie 2018: Peștii vor rezolva un conflict, iar leii vor avea dificultăți la locul de muncă

Embed:

BERBEC

Astrele vor fi de partea voastră în viaţa personală, dar şi la locul de muncă, unde veţi avea şansa să vă impresionaţi superiorii.

TAUR

S-ar putea ca stresul din ultima perioadă să dispară. În sfârşit, vă puteţi organiza timpul şi să faceţi ceea ce vă face plăcere.

GEMENI

Aveţi dificultăţi de comunicare, de aceea ar fi bine să evitaţi situaţiile care vă pot afecta emoţional. Tensiunea vă poate cauza probleme.

RAC

S-ar putea ca încercările de a ieşi în evidenţă la locul de muncă să nu aducă niciun rezultat. Aveţi relaţii armonioase în familie, chiar dacă există riscul izbucnirii unui conflict.

LEU

S-ar putea să se ivească oportunitatea de a flirta cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o niciodată. Este posibil să aveţi dificultăţi la locul de muncă.

FECIOARĂ

Treceţi printr-o perioadă nesigură din punct de vedere emoţional şi psihic. Încercaţi să vă bazaţi pe sprijinul prietenilor.

BALANŢĂ

Un conflict cu un coleg de muncă vă împinge la un compromis destul de mare. Păstraţi-vă flexibilitatea în discuţiile cu interlocutorii.

SCORPION

Adoptaţi un stil de viaţă mai sănătos. Încercaţi să faceţi mişcare, să vă odihniţi suficient şi să consumaţi mai multe fructe şi legume.

SĂGETĂTOR

Deşi vă remarcaţi la locul de muncă, s-ar putea ca noile responsabilităţi să fie mai mari decât puteţi duce. Pentru a evita un eşec, apelaţi la ajutorul unui coleg.

CAPRICORN

Nu vă lăsaţi ademeniţi de o mărire nesemnificativă de salariu. S-ar putea ca opinia voastră să fie motiv de conflict cu prietenii.

VĂRSĂTOR

Mediul din familie nu vi se pare potrivit pentru stilul vostru de viaţă. Cauza disconfortului ar putea fi însă alimentaţia necorespunzătoare.

PEŞTI

Veţi încerca să rezolvaţi un conflict, chiar dacă sunteţi cel care va ceda. Se anunţă o perioadă productivă la locul de muncă, iar aptitudinile vă vor fi de mare folos.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu