HOROSCOP 24 mai 2019: Taurii vor face o achiziţie importantă, iar Leii vor avea o zi pozitivă

Embed:
BERBEC
Nu faceţi celor din familie promisiuni pe care nu le puteţi respecta, însă dacă îi puteţi ajuta, ar trebui să depuneţi efortul necesar.

TAUR
Dacă trebuie să faceţi o achiziţie importantă, precum o maşină sau o casă, ar fi bine să ţineţi cont şi de dorinţele membrilor familiei, altfel pot apărea neînţelegeri.

GEMENI
S-ar putea să fiţi mai dezorganizați şi asta vă pune în situaţii jenante faţă de superiori. Pentru a evita conflictele, puneţi lucrurile importante pe primul loc.

RAC
Lucrurile se pot schimba considerabil în viaţa amoroasă. Este posibil ca partenerul să nu aibă aceleaşi planuri de viitor, trebuie să aveţi răbdare şi să ascultaţi ce are de spus.

LEU
O zi cât se poate de pozitivă. Se anunţă relaţii bune cu prietenii, care îşi vor dovedi loialitatea faţa de voi exact în momentele în care aveţi mai mare nevoie.

FECIOARĂ
Dacă aţi început să învăţaţi ceva nou, s-ar putea ca în această perioadă să nu prea progresați. Cu puţină răbdare, veţi trece peste orice provocare.

BALANŢĂ
O perioadă armonioasă în viaţa de cuplu, chiar dacă anumite evenimente ar putea să vă pună relaţia la încercare. Acestea vor demonstra doar cât de apropiaţi sunteţi.

SCORPION
Veţi fi nevoiţi să refuzaţi tot mai des invitaţiile în oraş ale celor dragi, din cauza unor noi responsabilităţi la locul de muncă. Partea bună e că eforturile vă vor fi răsplătite din plin.

SĂGETĂTOR
Aveţi oportunitatea să influențați în mod pozitiv un grup de oameni, aşa că trebuie să fiţi atenţi la ceea ce spuneţi şi ce faceţi.

CAPRICORN
Încercați să vă faceți timp pentru propria persoană, pentru propriile voastre dorinţe şi nevoi. Ar trebui să practicați un sport şi să dormiţi cel puţin opt ore pe noapte.

VĂRSĂTOR
Aţi devenit mai visători în ultimul timp, iar atenţia vă este foarte uşor distrasă. Dacă există un proiect la care vă gândiţi demult, ar trebui să acţionaţi.

PEŞTI
Sunteţi tentat să faceţi o schimbare extremă în viaţă, precum căutarea unei noi locuinţe, sau a unui nou loc de muncă. Totuşi, fiţi atenţi la deciziile luate.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu