HOROSCOP 24 februarie 2020. Vezi ce îți rezervă astrele pentru astăzi

Embed:
BERBEC

Comunicarea va fi punctul vostru forte azi. Profitaţi de ocazie şi nu ezitaţi să vă spuneţi punctul de vedre. Aveţi mari şanse să vă întâlniţi cu un prieten pe care nu l-aţi văzut de mult timp.


TAUR

Din punct de vedere sentimental astăzi e ziua voastră propice. Se pot naşte chiar şi relaţii de durată. La finalul zilei o să reuşiţi ce vă propuneţi.

GEMENI

Astrele v-au rezervat o grămadă de surprize plăcute. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să acceptaţi orice invitaţie de a ieşi în oraş venită din partea prietenilor.

RAC

Sunt foarte mari şansele să aveţi o zi excelentă. Prietenii vor juca astăzi un rol foarte important în viaţa voastră. Aceştia vă vor oferi liniştea şi dragostea de care aveţi nevoie acum.

LEU

Dacă activați în domeniul financiar, veți fi foarte solicitați în proiectele pe care le desfășurați. În relația de cuplu domină dragostea și buna înțelegere.


FECIOARĂ

Astăzi va fi o zi de reflecție pentru voi, mai ales în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Nu lăsaţi problemele pe care le aveţi să vă afecteze prea mult. Dacă le veţi lua pe rând, veţi vedea că totul va începe să funcţioneze.


BALANŢĂ

Azi se va simţi o schimbare în bine. Veţi încerca să rezolvați mai multe lucruri decât veţi putea duce şi veţi simţi în scurt timp că e prea mult.

SCORPION

Astăzi vă veţi simţi plini de energie. Un prieten bun o să vă ajute să ajungeţi din nou pe direcţia bună. Ar fi indicat să plănuiți pe seară o întâlnire cu persoane despre care ştiţi că vă vor binedispune.

SĂGETĂTOR

Sunteţi interesaţi de unele activităţi propuse de colegii de la serviciu. Începeţi să faceţi planuri de viitor legate de o nouă afacere.

CAPRICORN

Aveţi ocazia să primiţi un cadou de la cineva din familie sau de la o persoană dragă care știe exact cum să vă surprindă. De asemenea, aţi putea câştiga o sumă de bani de pe urma unor investiţii.

VĂRSĂTOR

Ziua de astăzi va fi foarte benefică pentru voi din punct de vedere financiar. Încercaţi să nu-i cheltuiţi imediat. Sfârşitul zilei vă va găsi cu zâmbetul pe buze.

PEŞTI

Aveţi parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Nu pierdeţi momentul favorabil, dar nici nu forţaţi nota! După-amiază plecaţi într-o deplasare neplanificată.
loading...

Lasă un comentariu